Eerbeekse Turk maakt de straten van Kusadasi onveilig

Eerbeekse Turk maakt de straten van Kusadasi onveilig

De bekende Eerbeekse Turk Eren Aybaz is in Kusadasi gespot op een scootmobiel, zo melden anonieme bronnen. Aybaz staat in Eerbeek bekend om zijn gevaarlijke rijgedrag en in Kusadasi waren ze daar ook niet blij mee.



Aanwezigheid bleef niet onopgemerkt

Aybaz zijn aanwezigheid op de Turkse straten bleef niet onopgemerkt, hij trok al snel de aandacht. Een scherpe voorbijganger viel dit op en spotte Aybaz zo via snapchat (zie screenshot). Het verkeer in Turkije is niet het veiligst, maar zelfs voor de lokale bewoners ging het te ver. Zo werd hij ook gespot tijdens het inhalen van een Audi A8.

Bewoners Kusadasi weer happy

Aybaz is ondertussen terug in Nederland en de mensen in Kusadasi zijn er blij mee. ”Ik kan eindelijk weer deelnemen aan het verkeer. Het was vreselijk, ik kon hierdoor niet eens meer naar mijn werk.” Aldus Ahmet Kemer (lokale bewoner Kusadasi).





Tags assigned to this article:
anadolu eerbeekeerbeekturken eerbeek

Related Articles

Wat een mongool! Schokkende beelden uit Munchen (16+)

Deze idioot trekt zomaar zijn wapen en begint te schieten.

Burgemeester Marcouch sluit weer een pand in Arnhem na vondst mega kwekerij

Wie nog niet wist wie de burgemeester van Arnhem is, komt daar vrij snel achter. Ahmed Marcouch, burgemeester in Arnhem,

Zonnestudio Elderveld maakt come-back na bizarre aanslag op buren

De zonnebanken bij zonnestudio Elderveld zijn een paar dagen geleden alweer geplaatst, nadat deze weggehaald waren vanwege een heftige brand

Geverifieerd door MonsterInsights