Website Arnhem Studiestad maakt nieuwe studenten wegwijs in Arnhem

Website Arnhem Studiestad maakt nieuwe studenten wegwijs in Arnhem

Wat zijn voor studenten de leukste plekken om een concert of voorstelling te bezoeken of een biertje te drinken? Hoe kom je aan een kamer? Waar moet je zijn om te sporten? En welke leuke evenementen staan er gepland? Dit en meer is te vinden op de nieuwe website www.arnhemstudiestad.nl die vanaf 31 augustus, tijdens de gezamenlijk introdag van de drie hogescholen in Arnhem, van start is gegaan.

Arnhem studiestad

Arnhem Studiestad is een gezamenlijk initiatief van ArtEZ hogeschool voor de kunsten, hogeschool Van Hall Larenstein, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en gemeente Arnhem. De drie hogescholen en de gemeente Arnhem zijn het erover eens dat de voordelen om in Arnhem te studeren nog onvoldoende bekend zijn. Naast kwalitatief goed onderwijs heeft Arnhem veel te bieden, zoals een bruisende binnenstad, de parken en het grote cultuuraanbod. Arnhem is groen, creatief en ondernemend en huisvest drie hogescholen die hier inhoudelijk naadloos op aansluiten. Samen vormen ze een voedingsbodem voor innovatie in de regio. Ook na de studie blijft Arnhem aantrekkelijk vanwege de interessante werkgevers, zowel grote (internationale) bedrijven als MKB

Bekijk ook: http://www.arnhemstudiestad.nl/


ReactiesRelated Articles

Moeder laat uit voorzorg beelden overleden zoon zien

Deze moeder heeft een hele belangrijke boodschap aan iedereen maar vooral aan motorrijders. Zij heeft namelijk haar zoon verloren door

Spelers Vitesse regelmatig gespot bij restaurant Nişantaşı

Veel spelers van de Arnhemse voetbalclub Vitesse zijn de laatste tijd vaker gespot bij Restaurant Nişantaşı. De alcoholvrije restaurant in