Grootste multiculturele braderie van Arnhem komt er weer aan

Grootste multiculturele braderie van Arnhem komt er weer aan

Het bestuur van de Turkiyem moskee in Presikhaaf maakte eerder al bekend dat het een braderie (kermes) gaat organiseren op haar eigen terrein aan de Eemslaan in Presikhaaf. Eerder werden ook alle flyers en promotiemateriaal openbaar gemaakt via social media. Met deze braderie komt er onder andere  meer levendigheid in de wijk en komen buurtgenoten met elkaar in contact

Grootste braderie van Arnhem
De braderie is voor alle Arnhemmers toegangkelijk en de entree is gratis. De grootste braderie van Arnhem en omstreken zal van vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober duren. Mede door inzet van veel vrijwilligers en bijdragen van sponsors is de braderie gratis.Vermaak voor jong en oud
Jong en oud kunnen zich tijdens de braderie vermaken met allerlei activiteiten. Er zal ook een rondleiding zijn in de Turkiyem moskee voor Arnhemmers die de grootste moskee van Arnhem een keer van binnen willen zien.

Hieronder treft u een flyer aan van de organisatie:

ReactiesRelated Articles

Veel publiek tijdens bruiloft bekende Arnhemmer

Haci Aydin, van onder andere Aydin Transport, is vandaag getrouwd. De Turkse Arnhemmer vierde dit in zalencentrum Maksim in Westervoort.

Nieuwbouw Arnhem International School van start

Op 11 april vond het officiële startmoment van de nieuwbouw van de Arnhem International School plaats. Een belangrijke stap: niet

Arrestatie bekende barber tijdens prank met Van der Meijde

De bekende voormalige profvoetballer (Ajax en Inter) en influencer, Andy van der Meijde, was onlangs te gast bij Barber Talks