Grootste multiculturele braderie van Arnhem komt er weer aan

Grootste multiculturele braderie van Arnhem komt er weer aan

Het bestuur van de Turkiyem moskee in Presikhaaf maakte eerder al bekend dat het een braderie (kermes) gaat organiseren op haar eigen terrein aan de Eemslaan in Presikhaaf. Eerder werden ook alle flyers en promotiemateriaal openbaar gemaakt via social media. Met deze braderie komt er onder andereĀ  meer levendigheid in de wijk en komen buurtgenoten met elkaar in contact

Grootste braderie van Arnhem
De braderie is voor alle Arnhemmers toegangkelijk en de entree is gratis. De grootste braderie van Arnhem en omstreken zal van vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober duren. Mede door inzet van veel vrijwilligers en bijdragen van sponsors is de braderie gratis.Vermaak voor jong en oud
Jong en oud kunnen zich tijdens de braderie vermaken met allerlei activiteiten. Er zal ook een rondleiding zijn in de Turkiyem moskee voor Arnhemmers die de grootste moskee van Arnhem een keer van binnen willen zien.

Hieronder treft u een flyer aan van de organisatie:

ReactiesRelated Articles

Beelden uit de lucht na brand tuincentrum Fonteyn Uddel

Tuincentrum Fonteyn in Uddel heeft een grote brand achter de rug. Reacties

Parkeergarage Arnhem Centraal tijdelijk buiten gebruik

Door een grote, gecompliceerde stroomstoring is parkeergarage Arnhem Centraal tijdelijk buiten gebruik. Reacties

Politie start onderzoek naar verdachte na steekincident Dragonstraat

De politie maakt vanavond een melding van een steekincident aan de Dragonstraat in Arnhem . Het incident gebeurde rond 21.50