Blonde agente ‘verzint’ mishandeling tijdens heftige arrestatie Hommelstraat

Blonde agente ‘verzint’ mishandeling tijdens heftige arrestatie Hommelstraat

Een blonde agente heeft woensdag 25 oktober voor veel problemen gezorgd aan de Hommelstraat nadat de politie samen met de brandweer naar een mogelijke woningbrand werd gestuurd. Een blonde agente, een kast van een vrouw, had als taak om samen met haar collega’s ruimte te creëren voor de brandweer. Volgens ooggetuigen uit de straat flipte de agent als enige door, terwijl haar collega’s rustig bleven.

 

Blonde agente in kwestie…

Ooggetuige: ‘Agente ging helemaal los’

Volgens een andere ooggetuige ging de agente helemaal los tijdens het geven van aanwijzingen aan een van de personen die later werd gearresteerd. Volgens een lezing van de politie parkeerde de man zijn auto pal voor de woning waar ‘brand’ zou zijn. Dit ook is te lezen in een persbericht dat werd gedeeld via facebook. In die verklaring staat ook dat een omstander zich bemoeide met de zaak door te beweren dat de auto daar gewoon kon staan. De omstander had ook gelijk omdat de mogelijke brand zes deuren verder zou zijn.

Lezing politie komt niet overeen met verhaal ooggetuigen

Volgens ooggetuigen aan de Hommelstraat stond de auto gewoon geparkeerd in een parkeervak en was deze helemaal niet pal voor de woning waar een mogelijke woningbrand zou zijn. Het is dan ook vreemd dat de politie met zo een officiele reactie komt. Uiteindelijk ontstond er een handgemeen waarbij de blonde agente in kwestie op een agressieve manier duidelijk maakte dat de auto weg moest. De bestuurder van de auto, was dit ook van plan naar aanleiding van het ‘verzoek’ maar werd in de tussen tijd geduwd, geslagen en neergeknuppeld door de agente in kwestie. Op latere beelden is ook te zien dat deze agente als enige met een wapenstok aanstormt als de persoon weer terug is aan de Hommelstraat (met scooter).

Dat de agente is geslagen, komt volgens de ooggetuigen door de agressieve benadering van de agente zelf. Zonder enige aanleiding werd de blonde agente agressief en begon ze te duwen en te meppen. Terwijl dit ook op een normale manier gezegd kon worden. Nadat de bestuurder van de auto de agente verzocht om kalm te blijven, begon hij zich logischerwijs te verdedigen om de agente insloeg met een wapenstok.

De politie is nu haastig op zoek naar videobeelden, omdat half Arnhem ter plekke was met smartphone’s voor het maken van beelden. De wijkagent is inmiddels langs verschillende winkels geweest voor het bekijken van de camerabeelden en informatie over de kwestie.

Wie er echt dus helemaal gelijk heeft laten wij in het midden. Er zijn namelijk verschillende verklaringen van allerlei partijen die daarbij aanwezig waren.

Politie: ‘Wilt u de beelden met ons delen? Bel dan met 0900-8844 en vraag naar de afdeling VAT Arnhem. U kunt ons ook een privébericht sturen.’Related Articles

Actie Arnhemse taxichauffeur om verdachte te vinden

Eergisteren werd Taxi Bijzonder uit Arnhem bestolen door een passagier uit Heteren of Beuningen. Om hoeveel geld het gaat, is

Let op! MORGEN organiseert Moskee Dieren de culturele dag

De ISN Selimiye moskee in Dieren organiseert een geweldige dag voor iedereen. Ongeacht je afkomst, kleur, lengte, leeftijd of wat

Arnhem heeft last van ‘gekken’ die auto’s in brand steken

Het blijft een drama voor de stad nu voor de zoveelste keer auto’s in de brand zijn gestoken in Elderveld.

Geverifieerd door MonsterInsights