Eusebiuskerk bedankt Gemril Pluimveeservice voor belangrijke sponsoring

Eusebiuskerk bedankt Gemril Pluimveeservice voor belangrijke sponsoring

Gemril Pluimveeservice BV is ook een van de sponsors van De Grote of Eusebiuskerk kerk in Arnhem dat al meer dan vijf eeuwen het stadsgezicht van Arnhem. De kerk Eusebiuskerk is historisch als eigentijds en wordt veelvuldig gebruikt voor uiteenlopende activiteiten en evenementen. 

De Eusebius is na de wederopbouw meerdere malen gerestaureerd. De 95 meter hoge kerk in het centrum van Arnhem had een restauratie nodig dat jaren duurde en miljoenen heeft gekost. Dit kwam mede door de slechte staat van het natuursteen dat is gebruikt voor onder andere ornamenten van de kerk en de ‘bekleding’ van de toren. Uiteindelijk heeft de gemeente en provincie een enorme bijdrage geleverd aan de restauratie van de Grote kerk.



Dankzij bijdragen van verschillende Arnhemse bedrijven heeft de Grote Kerk ook jaarlijks sponsorinkomsten om als stichting te overleven. De belangrijkste sponsors werden onlangs bedankt tijdens de presentatie van een reclamebord met de namen van verschillende Arnhemse bedrijven en instellingen. Op de lijst komen we behalve Rabobank ook Koninklijke Burger’s Zoo en oud-burgemeester Herman Kaiser.

Via social media deelde het bedrijf foto’s van de presentatie en legde het uit waarom het belangrijk is om ook sponsor te zijn voor de Eusebius Kerk. ” Tientallen jaren geleden opende de Eusebiuskerk haar deuren voor Arnhemse moslims om het jaarlijkse feestgebed te vieren. Met dit soort kleine bijdragen doen wij wat terug en tonen we onze dankbaarheid.”



Related Articles

Jumbo Supermarkt gaat nu veel sneller bezorgen in Arnhem

Jumbo Supermarkten opent vandaag een nieuwe hub in Bemmel. Deze centrale thuisbezorglocatie is specifiek bedoeld voor de verdere distributie van

Heel Gelderland massaal naar Duitsland voor veel goedkopere vuurwerk

Vandaag zijn ze in Duitsland begonnen met het verkopen van vuurwerk aan particulieren. Bij de Aldi’s en de Lidl’s van

Treinongeluk Dieren krijgt meer duidelijkheid

Bij het treinongeluk op de spoorwegovergang aan de Wilhelminaweg in Dieren is op tweede kerstdag rond 08.45 uur een 71-jarige

Geverifieerd door MonsterInsights