15-jarige Abdullah uit Schiedam nog steeds vermist

15-jarige Abdullah uit Schiedam nog steeds vermist

Mensen in de omgeving van Schiedam en daarbuiten moeten tuinhuisjes, caravans en kelderboxen controleren in de zoektocht naar de 15-jarige Abdullah. Ondanks dat de 15-jarige autistische en dove jongen sinds vrijdag werd vermist kwam een Amber Alert pas op zondag. Abdullah oogt volwassen maar is van binnen net als een kleuter. De 15-jarige jongen is ook verstandelijk beperkt. 

15-jarige Abdullah vermist

Interesse in antieke en oude spullen

Abdullah lijkt geinteresseerd te zijn in antiek en oude spullen, zoals oude wasmachines of oude stopcontacten. De jongen uit Schiedam zoekt deze dingen dan ook actief op bij tuinhuisjes of kelderboxen. De politie en de familie roepen dan ook op om te kijken op deze plekken omdat Abdullah daar mogelijk kan zijn.



Sinds vrijdagavond ‘verdwenen’

Abdullah is vrijdagavond ‘verdwenen’ uit zijn kamer, zonder jas. Hij had alleen een broek en een overhemd aan. Hij deed dit ook niet eerder volgens bronnen uit Schiedam. Behalve dat Abdullah slecht gekleed is, heeft hij ook medicijnen nodig. Hoe Abdullah is verdwenen is dus ook niet bekend.

Bel 112 als je hem ziet

Niemand weet waar Abdullah is, omdat er ook geen aanwijzingen zijn. De zoektocht tot op heden heeft dan ook helemaal niets opgeleverd. Het advies is dan ook om direct met 112 te bellen als je Abdullah ziet of aanwijzingen hebt over zijn verdwijning.



Related Articles

10 doden en 15 gewonden na zelfmoordaanslag in Istanbul

2016 begint in Turkije ook minder lekker dan gepland. Het land wordt geteisterd door verschillende terroristische groepen met verschillende agenda’s.

Nederlanders reageren agressief op meisje om #géén4meivoormij

Zoals elke Nederlander weet wordt er elk jaar 2 minuten stilgestaan bij de oorlogslachtoffers op 4 mei. 

Aldi: ‘Geen varkensgelatine of dierlijke producten in ijsthee’

Gisteren en eergisteren begonnen veel mensen printscreens te verzenden van een mail met een gesprek met een woordvoerder van Aldi.

Geverifieerd door MonsterInsights