Arnhemmer maakt unieke sneeuwbeelden van een ‘White Arnhem’

Arnhemmer maakt unieke sneeuwbeelden van een ‘White Arnhem’

De eigenaar van PR Multi Video’s heeft ondanks alle waarschuwingen de auto gepakt en gereden naar ‘Hoogte 80’ in de wijk Geitenkamp. Met speciale winterbanden en kettingen bereikt hij maandagmiddag een van de hoogste punten van Arnhem (hoogte 80). Het park Hoogte 80 kenmerkt zich door een spectaculair uitzichtpunt van 77,5 meter boven NAP dat uitkijkt over het oostelijke gedeelte van de stad. 

Hoogte 80 spierwit 

Het terrein dat voornamelijk bestaat uit hoog gras en enkele struiken. Vandaag zag alles er prachtig en spierwit uit. Iets wat je niet altijd ziet in het park. Hoogte 80 is niet het hoogste punten van Arnhem, waar velen het vaak over hebben. Sommige plaatsen in Arnhem liggen hoger (90 meter) maar is dit helaas niet goed te zien.


ReactiesRelated Articles

Top 6 thuisbezorgd restaurants van deze week in Arnhem Noord

Wekelijks plaatsen we de top 6 van beste thuisbezorgd restaurants van Arnhem en omgeving. We houden hiervoor ook rekening met

Dierense ‘Fatih Terim’ eindigt als vierde met Dierense Boys

Erhan Ciftci, in Dieren en omstreken ook bekend als ‘Chief’, is al een tijdje actief als trainer van de C2

Gaat concert Mustafa Sandal in Nederland gewoon door?

Het concert van de bekende Turkse popartiest Mustafa Sandal stond gepland voor 11 april bij Musis & Stadstheater Arnhem. Lang