D66 organiseert thema-avond over fietsen in Arnhem

D66 organiseert thema-avond over fietsen in Arnhem

Het fietsgebruik groeit. In de stad is het al jaren de schoonste, goedkoopste en snelste manier om van A naar B te komen. En met de opkomst van elektrische fietsen zijn ook lange afstanden voor veel mensen geen probleem meer. Daarom organiseert D66 Arnhem op woensdag 17 januari een thema-café over fietsen en snelfietsroutes door de stad. Met film, debat en een fietstocht door Arnhem.

De avond start om 19:00 uur (inloop 18:45) bij Zorgboerderij De Kroon in Arnhem Zuid met een korte introductiefilm over creatieve en pragmatische fietsideeën. Daarna volgt een fietstocht over diverse snelfietsroutes en knelpunten naar het D66-pand in het centrum van Arnhem, waar publiek en panel in discussie gaan. In het panel zitten onder meer Michiel Scheffer (gedeputeerde provincie Gelderland), raadsleden van verschillende partijen en Alex Mulders (deskundige mobiliteit). De avond wordt om 22:00 uur afgesloten met een borrel bij ’t Taphuys.

Deze activiteit is voor leden én niet-leden van D66. Deelname is gratis. Aanmelden kan via activiteiten@d66arnhem.nl. Kom met een eigen fiets met werkende verlichting, of neem even contact op met de activiteitencommissie.



Related Articles

Bekende Gelderse bakkersduo gaat voor nieuwe record

Arnhem is mogelijk binnenkort weer een record rijker. De Gelderse hoofdstad heeft een Turkse bakker aan de Hommelstraat die regionaal

Fikri ´The Snake´ raakt geblesseerd tijdens vakantie in Pamukkale

Fikri Yuksel uit Eerbeek, ook wel bekend als Fikri ´The Snake´ raakte tijdens zijn vakantie in het Turkse Pamukkale geblesseerd.

VIDEO Mr. Bean als Pokemon Go speler

Mr. Bean als Pokémon Go speler door het leven.

Geverifieerd door MonsterInsights