Harun Köprülü scoort twee belangrijke doelpunten tegen Voorst

Harun Köprülü scoort twee belangrijke doelpunten tegen VoorstElsweide heeft de goede start van de derde periode een goede vervolg gegeven door weer te winnen. De ploeg uit de Arnhemse wijk Presikhaaf won ook bij de Voorst (1-3) en heeft hierdoor zes punten uit twee wedstrijden. Gevierde man bij Elsweide was de nummer 9, Harun Köprülü. (foto: HetGeldersevoetbal.nl)

De nummer 9 van Elsweide in actie

Sercan  Raaijen scoort en weer geblesseerd

Sercan Raaijen was ook weer goed voor een doelpunt. De ex-prof scoorde als verdediger de 0-1 voor Elsweide tegen Voorst. Lang kon hij niet genieten van zijn doelpunt. Na zijn doelpunt viel de sterspeler dan ook uit vanwege een blessure en had Elsweide het iets moeilijker in de defensie dan met Raaijen. De ruststand was 1-1. Hoelang de ’tandarts’ niet beschikbaar is voor het eerste elftal is niet bekend gemaakt.

Harun Köprülü weer trefzeker

In de tweede helft maakte Harun Köprülü zijn shirtnummer waar en scoorde hij twee keer tijdens snelle counters van Elsweide. De laatste weken is Harun Köprülü in vorm, en mede hierdoor staat de teller voor de Turkse Arnhemmer op acht doelpunten. Met nog een paar interessante wedstrijden voor de boeg zal Harun Köprülü nog meer moeten scoren om zijn team te helpen.

Het begint dus weer te draaien bij Elsweide waar bijna iedereen terug is van een blessure. Je merkt aan alles dat de trainer verandert is van visie en nu echt voor de resultaten gaat. Natuurlijk wordt er ook hard gewerkt met veel spelers die zich nog meer inzetten voor het elftal. Als de opkomst hoog is tijdens de trainingen, heeft dat ook invloed op het spel. Trainer Gunes presteert de laatste weken dan ook vooral met dezelfde namen.

Technische staf en spelers na overwinning op Voorst 1-3

Elsweide doet het hierdoor goed en maakt serieus kans op de nacompetitie als het blijft winnen in de derde periode. Met zes punten uit twee wedstrijden presteert Gunes nu al veel beter dan voorheen.ReactiesRelated Articles

‘Besiktas’ doet mee aan Tosti-toernooi SML Arnhem

De finalewedstrijden van het Tosti-toernooi bij de Arnhemse voetbalclub SML gaan in volle vaart door. Tijdens het Tosti-toernooi spelen de

Reacties Bosz, Van der Heijden, Pröpper en Djurdjevic na Vitesse vs Ajax

VitesseTV sprak na afloop van het met 1-0 gewonnen duel met hoofdtrainer Peter Bosz, Jan-Arie van der Heijden, Davy Pröpper

AFC Generalex viert overwinning in Shisha House Arnhem

AFC Arnhem Generalex heeft met belangrijke doelpunten, van Nourdin Eloisghiri met 2-5 gewonnen van Madereros CF uit Wijchen. De wedstrijd