Wereldberoemde Arnhemse Make Up Artist krijgt werkplek in Marokko en Spanje

Wereldberoemde Arnhemse Make Up Artist krijgt werkplek in Marokko en Spanje

De wereldberoemde Arnhemse Make Up Artist Nesrine Nougaoui is ook tijdens de vakantie te boeken voor alle badgasten in Marokko en Spanje. De Arnhemse Make Up Artist maakte bekend dat ze een werkplek heeft gekregen in Spanje en in Marokko voor tijdens de zomermaanden. (Foto: Ness Nouga)

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Ness Nouga is al een merk in Nederland

Zoals ze dat zelf aangeeft gaat ze haar publiek ook uitbreiden in het buitenland. In Arnhem en in Nederland is Ness Nouga al een merk. En wordt ze vaak ingevlogen voor bruiloften en speciale sessies van dames die er prachtig willen uitzien. Nesrine heeft dit niet alleen gerealiseerd. Op de achtergrond kreeg ze veel hulp voor haar nieuwste project in het buitenland. Ze is dan ook familie en vrienden dankbaar voor alle steun.

Eerste stappen naar succes in het buitenland

Nesrine zet hiermee haar eerste stappen voor succes in het buitenland. Ness Nouga zal straks hierdoor ook in het buitenland meer en meer aandacht krijgen. Haar uit de hand gelopen hobby zorgt er voor dat ze naar het buitenland gaat.. Helaas is deze Miss Marokko niet te boeken voor mannen, tenzij je regelmatig photoshoots hebt of tv-optredens.

Uw reclame ook hier te zien?

Make Up Artis in Marokko of Spanje

Mocht je in Spanje zijn of Marokko en opgemaakt worden door een expert kun je contact opnemen met Ness Nouga via allerlei kanalen. Wil je haar nu al boeken of wil je meer info? Check snel dan haar Facebook- of Insta-account.  Hieronder hebben we enkele producties van Ness Nouga voor u verzameld.

 







Related Articles

Backwerk gaat strijd aan met Cozy en Chico’s Place

Broodjeszaak Backwerk opent binnenkort ook een vestiging in Arnhem. De bekende broodjeszaak, overigens niet bekend in Arnhem, gaat hiermee de

Broodjes To Go hoort nu al bij de top 3 van Arnhem

Broodjes To Go is nog maar net geopend aan de Steenstraat en behoort nu al tot de top 3 broodjeszaken

VIDEO Vrouw wordt overvallen man krijgt hartinfarct

Terwijl deze mevrouw zoals gewoonlijk gaat pinnen keert haar man ondertussen de auto.

Geverifieerd door MonsterInsights