Toni Iñiguez Najdanovski nieuwe vice-voorzitter van OKA

Toni Iñiguez Najdanovski nieuwe vice-voorzitter van OKA

Toni Iñiguez Najdanovski is onlangs benoemd tot vice-voorzitter van Ondernemers Kontakt Arnhem (grootste ondernemersvereniging van Arnhem). Volgens een persbericht van OKA volgt Toni van ‘Antonio Shining Places’ Peter de Haan op die na 5 jaar het bestuur verlaat. Het bedrijf van Najdanovski levert al 35 jaar schoonmaakdiensten.

Uw reclame ook hier te zien?

Schoonmaakkoning van Gelderland

De schoonmaakkoning van Gelderland zat al in het bestuur van OKA en heeft veel bestuurlijke ervaring. Binnen het bestuur van OKA zal Toni Iñiguez Najdanovski verantwoordelijk zijn voor communicatie. Hij neemt de portefeuille Communicatie over van De Haan. Als echte volksman is Toni ook geliefd bij veel Arnhemmers.

Toni is een echte doener

Toni is een echte doener en zeer behulpzaam voor al zijn collega’s en medewerkers. Volgens insiders gedraagt hij zich juist niet als eigenaar van Antonio Shining Places en is hij net als een van de rest. Behalve een succesvolle eigenaar/directeur is Toni ook sociaal maatschappelijk actief als ambassadeur voor het Rode Kruis Gala in Arnhem en als voorzitter van Stichting Ondernemer Live.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Bestuur OKA Arnhem 

Het bestuur van OKA bestaat nu uit Petra van Stijn (voorzitter, VéBé van Steijn), Toni Iñiguez Najdanovski (vicevoorzitter, Antonio Shining Places), Ronald de Jonge (penningmeester, DDJ Accountants en Adviseurs) en de bestuursleden Jan Ummenthum van Rabobank Arnhem en Omstreken, Wouter Groothedde van Rijn IJssel, Riëlle Schoeman van Studio Mockingbird, Anke Pollmann van Pollmann – sinds 1890 en Hans-Robert van der Doe van DK Makelaars. Het bestuur wordt ondersteund door bestuurssecretaris Anja de Weerd en officemanager Marian Adelaar.


ReactiesRelated Articles

Man (70) opgepakt vanwege 800.000 euro contant geld

De politie in Amsterdam heeft dinsdagochtend een man van 70 jaar en een vrouw van 48 jaar aangehouden op verdenking

Arnhemmer Ferdi scoort twee keer in Istanbul

Ex-ESA speler Ferdi Kadıoğlu steelde zaterdagavond weer de show in Istanbul. De 20-jarige Turkse Nederlander scoorde twee keer voor de

Mark Lauriks heeft al €640,- ingezameld voor Ome Joops Tour

Arnhemmer en PvdA-voorzitter Mark lauriks heeft al  €640,- ingezameld voor een ‘geweldig goed doel’. Zo maakte hij dat bekend via