Videoclip van Arnhemmer Umut Timur al meer dan 41 miljoen keer bekeken

Videoclip van Arnhemmer Umut Timur al meer dan 41 miljoen keer bekeken

Arnhemmer Umut Timur is weer helemaal back in town met zijn videoclip ‘Vermedin’. Zijn videoclip is in minder dan 4 maanden tijd alleen al op youtube meer dan 41 miljoen keer bekeken. De Arnhemmer plaatste op 21 maart van dit jaar een videoclip online waarin hij samen met MRC zingt. ‘Vermedin’ betekent in het Nederlands letterlijk ‘Je hebt het niet terug gegeven’ en is een hit in Turkije en in grote Europese steden waaronder ook Amsterdam en Rotterdam.

Videoclip is opgenomen in Arnhem

Umut heeft zijn videoclip opgenomen in Arnhem, en dit is ook duidelijk terug te zien in het filmpje. Hotel Haarhuis, het Centraal Station van Arnhem en Restaurant Nisantasi zijn plekken waar Umut Timur is langs geweest met zijn crew voor opnames. De Turkse Nederlander zorgt na Afro Bros voor nog meer succes uit muziekstad Arnhem. Timur kiest vaker voor Arnhem in zijn videoclips.Veel videoclips met meer dan miljoen views

Umut Timur is al jaren fanatiek bezig met muziek. Zijn videoclips van ongeveer 6 jaar geleden werden ook redelijk goed bekeken. Alleen kwam hij dan niet verder dan een paar honderdduizend views. In  2017 scoorde Umut Timur beter met zijn songs en kreeg hij al veel meer views dan de jaren ervoor. Zijn videoclip met AC Milan-speler Hakan Calhanoglu kreeg in totaal 4,1 miljoen views. Zijn videoclip ‘Gonul Koyma’ met Can Yuce werd bijna 6 miljoen keer bekeken.
Conditie op peil bij Boxing By Kasap

De Arnhemmer is vaak aan het reizen omdat hij allerlei optredens heeft over de hele wereld. Desondanks is hij regelmatig te zien in Presikhaaf. Bronnen dichtbij zanger en producer melden ook dat hij regelmatig over de vloer is, bij de Arnhemse boksschool Boxing By Kasap ,waar hij zijn conditie op peil probeert te houden.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

ReactiesRelated Articles

‘Turkse website betaalt 25.000 euro voor domein’

De nieuwswebsite demetnu.nl dat eigendom is van de Turks-Nederlandse omroep Demet TV is sinds vandaag verhuisd naar demet.nl. De verhuizing

Burgemeester sluit ‘Turkse’ Stichting 1Direct na inval

Een illegaal gokhuis aan de Steenstraat is eindelijk gesloten door een inval van de politie. Stiching 1Direct zat in een

Programma Luxor Live mei 2016

ZO 01.05 RED SNAPPER BOVENZAAL Reacties