Komen de Arnhemse terreurverdachten morgen gewoon vrij?

Komen de Arnhemse terreurverdachten morgen gewoon vrij?

De rechtbank van Rotterdam kwam onlangs met informatie over de terreurverdachten, waar ook de Arnhemse terreurverdachten bij zitten.

Uw reclame ook hier te zien?

De zeven verdachten die eind september zijn opgepakt vanwege het plannen van een terreuraanslag blijven gewoon langer in voorarrest. Dat heeft de rechtbank van Rotterdam bepaald. De Arnhemse terreurverdachten zitten dus ook nog een tijdje vast.

Terroristische aanslag in Arnhem of elders

De zeven personen worden verdacht van het beramen van een terroristische aanslag in Nederland en deelname aan een terreurorganisatie. Een verdachte blijft nog 45 dagen in hechtenis. De andere zes verdachten mogen nog minimaal 90 dagen de cel in, in afwachting van een uitspraak van de rechter.Mega autobom op ‘onbekende locatie’

De verdachten in Arnhem hadden voldoende materiaal in huis voor een megaautobom en bomvesten. Niet bekend is waar de verdachten een aanslag wilden plegen. Alle verdachten werden al gevolgd door de veiligheidsdiensten.

Bijna alle verdachten kwamen uit Arnhem if waren net verhuisd naar Rotterdam of Vlaardingen. De veiligheidsdiensten volgden de verdachten ook na hun verhuizing uit Arnhem.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

ReactiesRelated Articles

Arnhemmer en amateurvoetballer Yilmaz begint eigen onderneming

Arnhemmer Murat Yilmaz heeft sinds kort een eigen bedrijf dat actief zal zijn in verschillende sectoren zoals real estate, toerisme

VIDEO Spectaculaire drone beelden ‘Ay Yildiz’ moskee

Spectaculaire drone beelden ‘Ay Yildiz’ moskee Reacties

Gazelle geeft Stijn met spierziekte een e-bike

Dieren, 14 december 2017 – De e-bike maakt het dagelijks leven van kinderen met een spierziekte aanzienlijk gemakkelijker en prettiger.