Komen de Arnhemse terreurverdachten morgen gewoon vrij?

Komen de Arnhemse terreurverdachten morgen gewoon vrij?

De rechtbank van Rotterdam kwam onlangs met informatie over de terreurverdachten, waar ook de Arnhemse terreurverdachten bij zitten.

Uw reclame ook hier te zien?

De zeven verdachten die eind september zijn opgepakt vanwege het plannen van een terreuraanslag blijven gewoon langer in voorarrest. Dat heeft de rechtbank van Rotterdam bepaald. De Arnhemse terreurverdachten zitten dus ook nog een tijdje vast.

Terroristische aanslag in Arnhem of elders

De zeven personen worden verdacht van het beramen van een terroristische aanslag in Nederland en deelname aan een terreurorganisatie. Een verdachte blijft nog 45 dagen in hechtenis. De andere zes verdachten mogen nog minimaal 90 dagen de cel in, in afwachting van een uitspraak van de rechter.Mega autobom op ‘onbekende locatie’

De verdachten in Arnhem hadden voldoende materiaal in huis voor een megaautobom en bomvesten. Niet bekend is waar de verdachten een aanslag wilden plegen. Alle verdachten werden al gevolgd door de veiligheidsdiensten.

Bijna alle verdachten kwamen uit Arnhem if waren net verhuisd naar Rotterdam of Vlaardingen. De veiligheidsdiensten volgden de verdachten ook na hun verhuizing uit Arnhem.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

ReactiesRelated Articles

Laffe inbraak bij Arnhemse styliste zussen Nouga’s

Eergisteren is er in de nachtelijke uren ingebroken bij een van de zussen van de Nouga’s. Dit gebeurde in de

BEELDEN Jongeren Dieren bereiden iftar-maaltijd voor jongeren

Van jongeren voor jongeren, dat was het doel van het jongerenbestuur. Reacties

Strijbosch Thunnissen presenteert Transformatiescan © Arnhem 2015

Strijbosch Thunnissen Transformaties is als adviseur betrokken bij het grootste deel van de transformaties in Arnhem. Reacties