Kind aangereden door veel te grote bestelbus in Arnhem

Kind aangereden door veel te grote bestelbus in Arnhem

Maandagmiddag is een kind aangereden door een bestelbus aan de Garnizoenstraat in Arnhem-Noord. Het kind raakte gewond en is per ambulance naar het Radboud MC ziekenhuis in Nijmegen gebracht. (foto: screenshot youtube)

Onduidelijk hoe ongeval heeft plaatsgevonden

Het is niet helemaal duidelijk hoe het ongeval heeft plaatsgevonden. De hulpverleners op locatie hadden ook te weinig informatie om dat te delen met omstanders. Op een foto is wel te zien dat het fietsje van het kind onder de bestelbus ligt. Hoe zwaar de verwondingen van het kind dan ook zijn is niet bekend.

Veel te grote bestelbussen in de straten

De veel te grote bestelbussen, die vaak vanwege lage loonkonsten, bestuurd worden door minder ervaren chauffeurs zorgen vaker voor aanrijdingen of schade. Zo zijn er veel straten in verschillende wijken in Arnhem, waar deze bestelbussen amper kunnen parkeren of draaien. Hierdoor worden lantaarnpalen of andere objecten regelmatig ‘meegenomen’ tijdens het bezorgen van pakjes. De pakjes moeten hoe dan ook bezorgd worden, omdat mensen massaal blijven bestellen via internet.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

ReactiesRelated Articles

Gaat Barlas Döner (@Aldi) nu ook echt de zondagen open?

Er gaan geruchten dat Barlas Döner voortaan ook op de zondagen bij de Aldi in het Broek gaat staan. Het

BEELDEN Veel bekenden tijdens extreem drukke jaarmarkt in Arnhem

De jaarmarkt in Arnhem is weer zoals oud heel druk. De markt dat ooit in 1982 is opgericht heeft bijna

Het Rhedens Dieren fietst voor een gigantisch bedrag!

Scholengemeenschap Het Rhedens heeft op 14 december in de aula met 20 spinning-fietsen gefietst voor Serious Request. De actie in