Kind aangereden door veel te grote bestelbus in Arnhem

Kind aangereden door veel te grote bestelbus in Arnhem

Maandagmiddag is een kind aangereden door een bestelbus aan de Garnizoenstraat in Arnhem-Noord. Het kind raakte gewond en is per ambulance naar het Radboud MC ziekenhuis in Nijmegen gebracht. (foto: screenshot youtube)

Onduidelijk hoe ongeval heeft plaatsgevonden

Het is niet helemaal duidelijk hoe het ongeval heeft plaatsgevonden. De hulpverleners op locatie hadden ook te weinig informatie om dat te delen met omstanders. Op een foto is wel te zien dat het fietsje van het kind onder de bestelbus ligt. Hoe zwaar de verwondingen van het kind dan ook zijn is niet bekend.

Veel te grote bestelbussen in de straten

De veel te grote bestelbussen, die vaak vanwege lage loonkonsten, bestuurd worden door minder ervaren chauffeurs zorgen vaker voor aanrijdingen of schade. Zo zijn er veel straten in verschillende wijken in Arnhem, waar deze bestelbussen amper kunnen parkeren of draaien. Hierdoor worden lantaarnpalen of andere objecten regelmatig ‘meegenomen’ tijdens het bezorgen van pakjes. De pakjes moeten hoe dan ook bezorgd worden, omdat mensen massaal blijven bestellen via internet.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl



Related Articles

Opvallend nieuwe huurder aan Willemsplein

ARNHEM – Recentelijk heeft Modest een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de karakteristieke villa aan het Willemsplein 40 in Arnhem. Op

Wijkagent noteert namen van lastige jeugd in Presikhaaf

Wijkagent Richard Buyl is al een tijdje actief in de Arnhemse wijken Presikhaaf 1 en 2. 

VIDEO Gast gooit halve kilo Natrium in het water en ziet dit dan gebeuren

De vraag: wat gebeurt er als je een halve kilo Natrium in het water gooit? Nou deze gasten leggen hun

Geverifieerd door MonsterInsights