Binnenkort wokmaaltijd voor 3 euro in Arnhem vanwege ‘wokoorlog’

Binnenkort wokmaaltijd voor 3 euro in Arnhem vanwege ‘wokoorlog’

Arnhem krijgt op korte termijn een heuse ‘wokoorlog’ in de stad. Verschillende bronnen maken hier melding van aan HaberArnhem.

Het gaat niet om Dadawan of Wereldrestaurant Atalantis die de concurrentie met elkaar aangaan om de klanten naar binnen te halen. De strijd gaat tussen nieuwkomer Pide Center en De Gastronoom in Arnhem.

Website staat te koop info @ haberarnhem.nl

Transfer Arnhemse wokkoning naar Pide Center

Eerder publiceerden we al een artikel over de Arnhemse wokkoning die een transfer maakte naar Pide Center aan de Volkerakstraat in Arnhem. De koning van de wok-maaltijden staat al jaren bekend om zijn ambachtelijke wok-maaltijden en trekt veel publiek aan. Bij Pide Center bieden ze behalve populaire wok-maaltijden en pide’s ook allerlei kapsalons, friet en kebabmaaltijden aan. Twee deuren verderop wordt dit ook al aangeboden door De Gastronoom. Waar men natuurlijk alles behalve tevreden is met de komst van een concurrent die ook kapsalons en friet verkoopt.

Wokmaaltijd voor een stuntprijs van 3 euro

Verschillende bronnen melden dat De Gastronoom inmiddels ook stappen heeft genomen voor het aanbieden van Turkse pide’s en wokmaaltijden. Apparatuur en personeel om dit mogelijk te maken is zelfs al aangekomen bij de vestiging van de Gastronoom aan de Volkerakstraat. Niet officiĆ«le bronnen melden dat De Gastronoom de concurrentie aangaat door binnenkort ook wokmaaltijden aan te bieden voor een stuntprijs van drie euro.

Deze Arnhemse ‘wokoorlog’ gaat natuurlijk veel voordelen opleveren voor de consument die populaire wokmaaltijden willen bestellen. Wat de gevolgen zullen zijn voor beide bedrijven is nu nog niet zeggen.

Uw reclame ook hier te zien?

Reacties


Related Articles

2,5 miljoen beschikbaar voor verduurzamen van huurwoningen

De gemeente Arnhem stelt een bedrag van 2,5 miljoen euro beschikbaar aan drie woningcorporaties voor het verduurzamen en levensloopbestendig maken

T-Mobile medewerker steelt show met hooghouden smartphone

Een van de bekendste T-Mobile medewerker van Nederland komt uit Arnhem. Er niemand in Arnhem die hier nog raar van

Twee mannen op heterdaad betrapt met een slijptol

De politie heeft vrijdag twee mannen met een slijptol aangetroffen bij een dure fiets. De twee gasten hadden heel toevallig