Man ‘vies bezig’ op station Arnhem

Man ‘vies bezig’ op station Arnhem

Een onbekende man is recent aangehouden bij centraal station in Arnhem. De man was toen hij betrapt werd druk bezig ‘met zichzelf’ en werd agressief toen NS-medewerkers hem vroegen om ergens anders verder te gaan. Vanwege de vele jeugdige lezers proberen wij het wel netjes te houden.

Man was ‘met zich zelf’ bezig

De medewerkers van NS betrapten de man toen hij ‘met zichzelf bezig was’. De man werd aangesproken en verzocht om hiermee op te houden. Kennelijk was dit zo vervelend dat de man agressief werd en de NS medewerkers aanviel. Het is niet bekend of de man op dat moment ook kleren aan had.

Agressief tegen NS-medewerkers

De verdachte man, leeftijd onbekend, was niet meer tegen te houden en ging nogal tekeer. De politie werd er bij geroepen waarna de man werd aangehouden. De man werd later meegenomen door agenten en onderzoek zal uitwijzen wat de man precies deed in zijn eentje en waarom.

Of andere treinreizigers ook getuige waren van bovenstaande is niet duidelijk.




Related Articles

Restaurant Nişantaşı komt met interessante FilmDiner actie

Restaurant Nişantaşı aan het Gele Rijdersplein in Arnhem kondigde aan dat het met een filmdiner actie is gekomen. Via social media

Tot 50% korting bij Piet Zoomers op bekende merken

Piet Zoomers doet er alles aan om op te vallen met actie’s en uitverkopen. Zo adverteerde het bedrijf onlangs in

Dierenverzorgers schijten zeven kleuren door neushoorn

De dierenverzorgers van de neushoorn in Emmen schrikken rennen weg van de reactie van het beest. De neushoorn doet onverwacht

Geverifieerd door MonsterInsights