Journalist maakt unieke foto’s van voorbereiding Glory in Gelredome

Journalist maakt unieke foto’s van voorbereiding Glory in Gelredome

De redactie van HBA heeft unieke foto’s weten te bemachtigen van het Gelredome waar ze nu druk bezig zijn met de voorbereidingen van het gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven.

Tickets Badr Hari vs Rico Verhoeve

Organisator Glory is al dagen in Arnhem de strijd der titanen goed voor te bereiden en te organiseren. Op de unieke beelden is te zien hoe de indeling er zaterdagavond ongeveer er uit gaat zien. Voor de echte liefhebbers is dat al prachtig om mee te maken. Hoe we aan de foto’s komen, houden we natuurlijk geheim.

De wereldtitel gevecht tussen Badr en Rico trekt behalve tienduizenden bezoekers naar Arnhem ook miljoenen voor de buis. Het gaat al dagen nergens anders meer over, en iedereen wilt meer en meer info over Glory Collission 2. Glory heeft er alles aan gedaan om weer straks op te vallen tijdens de live-uitzending.



Om de veiligheid te garanderen heeft burgemeester Marcouch opdracht gegeven om preventie te fouilleren zodat mensen met wapens niet naar binnen kunnen gaan. Als je het toch van plan bent en je ziet er normaal uit zal niemand het overigens opmerken.

Op de foto’s is al wel een beetje te zien dat de veiligheidsmaatregelen duidelijk zichtbaar zijn. Zo worden zit-gebieden goed neergezet en kun je niet zomaar van plek veranderen als je eenmaal tussen de 26.000 man aan publiek zit. De gemeente zal overigens niet alleen bij bet stadion preventief controleren op wapens. Ook het gebied rondom Gelredome, station Arnhem Centraal en het horecaconcentratiegebied in de binnenstad zulle vollopen met agenten. Het evenement in Gelredome begint om 16.00 uur.

Duurste entreekaart Badr vs Rico



Related Articles

Baklava groothandel uit Amsterdam levert ook aan nieuwe Arnhemse bakkerij

Bakkerij Erciyes aan de Steenstraat opende afgelopen zaterdag een gloednieuwe winkel in Arnhem. Het bedrijf heeft ook een vestiging aan

VIDEO Politiewagen wordt aangevallen en in brand gestoken

De politie in Frankrijk wordt aangevallen. Autoruiten worden kapot getrapt en gegooid, auto’s worden in de fik gezet.

T-Mobile haalt topverkoper naar vestiging in Arnhem-Centrum

De redactie van HaberArnhem werd getipt over de Arnhemse amateurvoetballer en T-Mobile medewerker Umit Senyer. De altijd vrolijke Umit zou

Geverifieerd door MonsterInsights