Marcouch neemt het op voor de agenten en vraagt om excuus

Marcouch neemt het op voor de agenten en vraagt om excuus

Burgemeester Marcouch nam het op voor zijn agenten naar aanleiding van een online heksenjacht richting bepaalde agenten die extreem veel geweld hadden gebruikt tijdens het ‘opruimen ‘ van park Sonsbeek. Op online beelden is te zien hoe sommige agenten veel geweld gebruiken, nadat enkele demonstranten weigeren weg te gaan.

Marcouch reageert zeer fel via twitter

Marcouch reageerde zeer fel via twitter: ‘Dubbel fout! Veilig thuis onze agenten exposen nadat je bij ons in Arnhem bent komen boeh roepen. Met dank aan onze vrijheden en dan beneveld in het park onze agenten bent komen sarren, die notabene hun vrije dag opgeven om ons te beschermen.’

Advocaat in de buurt

‘Marcouch deelde dit naar aanleiding van diverse oproepen over deze agenten om ze op te zoeken of online gegevens te verzamelen. ‘Kom je excuus aanbieden aan de politie en de Arnhemmers! En stuur zelf je naam en adres op! held op sokken!’, vervolgde hij verder.

Agenten kregen flesjes bier over zich heen gegooid

Op de beelden is te zien hoe agenten veel geweld gebruiken om de demonstranten weg te sturen. Een deel van de demonstranten weigert te gehoorzamen en weg te gaan. Na diverse verzoeken grijpen de agenten alsnog in. Bij de ingang is er op een gegeven moment sprake van een bestorming door de agenten, en valt een agent extra op die een demonstrant rake klappen geeft. Op andere beelden van diverse media blijkt dat de agenten op dat moment bekogeld werden met flesjes bier.

Terrasstoel kopen | opklapbare terrastafel | terrasstoel marktplaats

ReactiesRelated Articles

Winkeldief kon niet weg door kwijtgeraakte scootmobiel

Zondag is er een man aangehouden, nadat hij een houten horloge van €69,- had gestolen bij de winkel Texttim.nl. De

Mesut Togan werkt van Paleis ’t Loo tot bij mensen thuis

Al ruim 15 jaar heeft Mesut Togan z’n bedrijf TOGAN Elektrotechniek. Daarin verbouwt hij alles wat maar te maken heeft met

Beste T-Mobile medewerker van Nederland komt uit Arnhem

De ‘Best Performing Medewerker Klanttevredenheid’ van alle T-Mobile vestigingen in heel Nederland komt uit Arnhem. (foto: facebook) Reacties