Bijzondere receptie TOV bij Mercedes Wensink in Arnhem

Bijzondere receptie TOV bij Mercedes Wensink in Arnhem

De Turkse Ondernemers Vereniging (TOV) hield haar nieuwjaarsreceptie bij Mercedes dealer Wensink in Arnhem. De vereniging met leden uit Arnhem en omgeving organiseerde haar nieuwjaarsreceptie in een van de nieuwste Mercedes showrooms van Nederland.

TOV voorzitter in gesprek met de Turkse Consul-Generaal

De bijeenkomst werd druk bezocht met bekende gasten zoals burgemeester Ahmed Marcouch, de Turkse Consul-Generaal Tuna Yücel Modrak, wethouder economische zaken Jan van Dellen, HOTIAD-voorzitter Hikmet Gürcüoğlu, HTIF voorzitter Murat Gedik en verschillende vertegenwoordigers van lokale instellingen en bedrijven.

TOV-voorzitter Aziz Zeyrek verwees naar het belang van Turkse ondernemers en hun rol in de samenleving. Wethouder Jan van Dellen was blij met de opkomst en de rol van Arnhemse ondernemers bij TOV: ‘Waar ik ook kom in Arnhem, ik kom mensen van de TOV tegen. De leden van TOV zijn betrokken bij de stad.’
De Turks-Nederlandse ondernemers in Arnhem en omgeving spelen een belangrijke rol in de hoofdstad van Arnhem. De bedrijven zijn samen goed voor miljoenen euro’s aan omzet en aan miljoenen euro’s aan belasting. De Turkse Consul-Generaal verwees ook naar de positieve relaties tussen beide landen waarin over en weer voor tientallen miljarden euro’s investeringen worden gedaan op jaarbasis.

De nieuwjaarsreceptie van TOV is toch ieder jaar een spektakel waar velen bij willen zijn om ook te kunnen netwerken. De allereerste oprichters van TOV waaronder Ismail Unguc (Serhat Impex), Edip Ekici (Restaurant CC) en Rahmi Gemril waren aanwezig onder de gasten.

Jan Jansen, van Wensink (transportwagens) was ooit een van de eerste verkopers in Nederland die in vergelijking met zijn concurrenten veel meer Sprinters verkocht dan anderen. Hij ging namelijk als enige ‘s nachts langs bij de veiling in Rotterdam om de Sprinters te promoten en te netwerken met zijn Turkse vrienden en relaties.

Mercedes dealer Wensink had ook alles uit de kast gehaald om als gastheer een prima visitekaart af te geven. De nieuwste auto’s stonden in de showroom om de gasten welkom te heten. Enkele aanwezigen vroegen direct ook offertes aan om een nieuwe Mercedes aan te schaffen. Samen met Oldebeth Catering genoten de aanwezigen van Turkse lekkernijen en natuurlijk de Turkse gastvrijheid.

De foto’s op deze avond zijn gemaakt door Fatih Karaman van Haber.nl.

ReactiesRelated Articles

Arnhemse speelt in reclamefimpje van grote snackproducent

Arnhemmer Sevval Kayhan, heeft een aanbod gekregen van Anur Halal Food om te spelen in reclamefilmpje.  Anur Food is een

Serieuze KNMI-waarschuwing geldt tot dinsdagmiddag

Het blijft glad de komende dagen in Arnhem en omgeving. Het KNMI heeft code geel gegeven vanwege enorme gladheid in

Politie vindt 82.000 XTC-pillen, vijf machines en meerdere stoffen

Afgelopen weekend heeft de politie maar liefst 82.000 xtc-pillen en vijf machines gevonden om deze pillen te maken. Reacties