Fenomeen uit Arnhem: ‘Veel sterkte tijdens Ramadan & 1,5 meter’

Fenomeen uit Arnhem: ‘Veel sterkte tijdens Ramadan & 1,5 meter’

Het viaduct aan de hommelseweg in Arnhem ziet er weer fraaier uit dan een paar dagen geleden. De onbekende Arnhemmer en mogelijk ‘kunstenaar’ wenst iedereen weer sterkte tijdens Ramadan en hoopt dat de mensen nu ook extra rekening gaan houden met 1,5 meter afstand.

De ‘kunstenaar‘ in kwestie is een anonieme Klarendaller met veel passie voor Arnhem en de bewoners. Tijdens Carnaval en Ramadan kom zijn boodschap ieder jaar weer terug, en blijft het een tijdje zichtbaar totdat het weg wordt gehaald door de gemeente. Bij de gemeente is men alles behalve blij.Sommige beroepscritici vinden het maar niks en klagen direct bij de gemeente, terwijl anderen in Arnhem genieten als ze zo een boodschap zien aan beide kanten van het viaduct in Arnhem. Nieuwspagina Haber Arnhem publiceert jaarlijks ook een nieuwsartikel hierover, waarna alle ander media volgen.

Kunstwerk met gevaar voor eigen leven
De anonieme Klarendaller, klimt volgens anonieme bronnen, in de nachtelijke uren op het viaduct, om met gevaar voor eigen leven zijn unieke tekst te schilderen op het viaduct. Tot op heden is hij ook nooit opgepakt voor zijn daden.

Bronnen uit Klarendaller melden ook dat men weet wie de ‘kunstenaar’. ‘Iedereen weet wie dit is, maar toch gaat niemand naar de politie. Hij is gewoon een fenomeen en held omdat hij ieder jaar met zo een boodschap komt om de Arnhemmers succes te wensen tijdens de Ramadan.Related Articles

Geen treinverkeer van Arnhem naar Nijmegen vanwege herstelwerkzaamheden

ProRail gaat weer werken aan het spoor tussen Arnhem en Nijmegen waardoor er drie dagen lang geen treinverkeer mogelijk is.

Mo Osman blijft tot 2018 bij Vitesse

Vitesse maakte gisteren bekend welke spelers langer bij de club gaan blijven en welke vertrekken. Het ging voornamelijk om spelers

Restaurant Nisantasi plaatst terras aan voordeur

Een van de bekendste Turkse restaurant van Arnhem, Restaurant Nisantasi aan het Gele Rijdersplein, maakte via socialmedia bekend dat het terras weer

Geverifieerd door MonsterInsights