Charlene (25) is niet alleen mooi maar ook ernstig ziek

Charlene (25) is niet alleen mooi maar ook ernstig ziek

Charlene Castro de la Cruz (25) uit Arnhem staat in de finale van Mrs Netherlands Universe 2020. De Arnhemse is bekend van allerlei reclames en haar rol als tv-actrice. Charlene is ook ernstig ziek, ze heeft namelijk lupus, een auto-immuunziekte.

Ook 750.000 paginaweergaven per jaar? € 19,- per week

Positieve uitstraling en vervelende ziekte
De bekende Arnhemse is mogelijk vaak gespot door velen in de stad en zelfs met andere bekendheden. Zo is Charlene vaak te gast bij tv programma’s en wordt ze regelmatig gevraagd voor allerlei tijdschriften om te praten over haar prachtige uitstraling en haar vervelende ziekte.

Zij steunt ook allerlei goed doelen om anderen die ziek zijn ook te helpen. Charlene heeft een nicht verloren door huiselijk geweld van de partner en is ze zelf ernstig ziek. Als ervaringsdeskundige probeert ze bijvoorbeeld door ‘Stop dodelijk huiselijk geweld door sneller politieactie’ (Petitie) een signaal af te geven aan de samenleving.

‘Verder doe ik Vrijwilligerswerk voor de Nederlandse Lupus Vereniging (nvle). Ik post medische informatie voor patiënten met lupus op Instagram’, vertelt de Arnhemse kandidaat van de finale Mrs. Netherlands Universe.

Arnhemmers helpen elkaar echt snel
Charlene probeert te genieten van het leven ondanks dat ze ziek is. ‘Wat ik leuk vind aan Arnhem is hoe hecht iedereen is met elkaar, als er iets is met iemand weet iedereen het wel en daardoor wel snel geholpen. Vaak word ik zelf geholpen als ik ernstig ziek ben in het ziekenhuis. Echt heel veel steun krijg ik dan!’

Charlene heeft Podiumkunsten gestudeerd, en is niet getrouwd. Ze heeft wel een vriend! De bekende Colombiaanse: DJ Camiloco.ReactiesRelated Articles

Gewapende overval op FilmClub Arnhem

Zondagavond iets voor tien uur is er een gewapende overval gepleegd in Arnhem. Reacties

Eda Doğanay en Mustafa Özarslan aanwezig tijdens ‘Türkü Gecesi’ in Oldebeth

De bekende Turkse zanger Mustafa Özarslan (grup Çığ) en zangers Eda Doğanay komen vrijdag 25 november naar Oldebeth voor een Turkse ‘Türkü

Primark en Kamerlid Kerstens (PvdA) in gesprek over slechte arbeidsomstandigheden

Directie modeketen gaat in op uitnodiging van het PvdA-kamerlid na acties voor het personeel in Arnhem en Nijmegen. Reacties