Man met autopech heeft ‘toevallig’ ook 6000 euro aan postzegels

Man met autopech heeft ‘toevallig’ ook 6000 euro aan postzegels

De politie in Zeeland kwam onlangs wel iets heel opmerkelijks tegen bij een hulpactie. Een gestrande auto langs de weg werd geholpen door agenten, die ook zagen dat de man in kwestie ‘toevallig’ voor 6000 euro aan nieuwe postzegels bij zich had. (Foto/ Pixabay)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Omroep Zeeland maakte hier melding van: De man in kwestie was bezig met het vervangen van zijn lekke band bij een carpoolplek in Kruiningen. De agenten controleerden de man, die later een bekend bleek te zijn van de politie. Op grond waarvan werd niet bekend gemaakt.

Geen goede uitleg van verdachte
De 34-jarige man uit Dordrecht kon niet goed uitleggen wat hij met zoveel postzegels in Zeeland deed. Op grond daarvan werd hij aangehouden. De man in kwestie wordt verhoord, terwijl de politie nog op zoek is naar de eigenaar. Mogelijk had de man niet eens een bon bij zich, waardoor hij helemaal niets kon verantwoorden.




Tags assigned to this article:
crime nieuwsnieuwspostzegel

Related Articles

Anti-Turkije BN’ers nemen geen afstand van terreur na aanslag in Istanbul

Het is wel opvallend dat al deze onderstaande BN’ers amper een bericht hebben gedeeld over de aanslagen in Istanbul waarbij

Met een overbruggingshypotheek leen je tijdelijk geld om het nieuwe huis te kopen

Overbruggingshypotheek Stel je voor, je hebt plannen om te gaan verhuizen, maar je hebt je huidige woning nog niet verkocht.

PvdA’er Selami Coskun stapt uit de fractie na winst Lodewijk Asscher

Het Roermondse raadslid Selami Coskun stapt uit de fractie van de partij van de Arbeid.

Geverifieerd door MonsterInsights