Man met autopech heeft ‘toevallig’ ook 6000 euro aan postzegels

Man met autopech heeft ‘toevallig’ ook 6000 euro aan postzegels

De politie in Zeeland kwam onlangs wel iets heel opmerkelijks tegen bij een hulpactie. Een gestrande auto langs de weg werd geholpen door agenten, die ook zagen dat de man in kwestie ‘toevallig’ voor 6000 euro aan nieuwe postzegels bij zich had. (Foto/ Pixabay)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Omroep Zeeland maakte hier melding van: De man in kwestie was bezig met het vervangen van zijn lekke band bij een carpoolplek in Kruiningen. De agenten controleerden de man, die later een bekend bleek te zijn van de politie. Op grond waarvan werd niet bekend gemaakt.

Geen goede uitleg van verdachte
De 34-jarige man uit Dordrecht kon niet goed uitleggen wat hij met zoveel postzegels in Zeeland deed. Op grond daarvan werd hij aangehouden. De man in kwestie wordt verhoord, terwijl de politie nog op zoek is naar de eigenaar. Mogelijk had de man niet eens een bon bij zich, waardoor hij helemaal niets kon verantwoorden.Reacties


Tags assigned to this article:
crime nieuwsnieuwspostzegel

Related Articles

Tien zaken waar je op moet letten met een Turkse vriend

U kent ze vast wel…. Nederlandse meiden die een relatie hebben met een Turkse jongen. Ondanks alle tips en trucs

De 50 meest invloedrijke Nederlanders van Turkse origine

In het Rijksmuseum in Amsterdam zijn vandaag de 50 meest invloedrijke Nederlanders van Turkse origine bekendgemaakt. Op lijst komen namen

18 miljoen Turken gaan vandaag weer naar school

In Turkije gaan vandaag 18 miljoen kinderen weer naar school nadat ze tussen periode een en twee vrij hadden. Maar