Man met autopech heeft ‘toevallig’ ook 6000 euro aan postzegels

Man met autopech heeft ‘toevallig’ ook 6000 euro aan postzegels

De politie in Zeeland kwam onlangs wel iets heel opmerkelijks tegen bij een hulpactie. Een gestrande auto langs de weg werd geholpen door agenten, die ook zagen dat de man in kwestie ‘toevallig’ voor 6000 euro aan nieuwe postzegels bij zich had. (Foto/ Pixabay)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Omroep Zeeland maakte hier melding van: De man in kwestie was bezig met het vervangen van zijn lekke band bij een carpoolplek in Kruiningen. De agenten controleerden de man, die later een bekend bleek te zijn van de politie. Op grond waarvan werd niet bekend gemaakt.

Geen goede uitleg van verdachte
De 34-jarige man uit Dordrecht kon niet goed uitleggen wat hij met zoveel postzegels in Zeeland deed. Op grond daarvan werd hij aangehouden. De man in kwestie wordt verhoord, terwijl de politie nog op zoek is naar de eigenaar. Mogelijk had de man niet eens een bon bij zich, waardoor hij helemaal niets kon verantwoorden.Reacties


Tags assigned to this article:
crime nieuwsnieuwspostzegel

Related Articles

Morgen laatste dag voor Turken om te stemmen in Deventer

Al sinds 8 oktober kunnen Turken in het buitenland stemmen in verschillende landen, volgens Haber.nl  Reacties

Geen toeslag als Turken terugkeren naar Turkije

De Centrale Raad van Beroep heeft vandaag besloten dat personen die zowel de Nederlandse als de Turkse nationaliteit hebben, geen

Inmenging Turkse aangelegenheden?

Bert Koenders verblijft tot en met woensdag in Turkije. De minister van Buitenlandse Zaken is daar op uitnodiging van zijn