Rivaliserende Arnhemse groepen nemen maatregelen na schietpartij

Rivaliserende Arnhemse groepen nemen maatregelen na schietpartij

Het schietincident van afgelopen dinsdag blijkt een gevecht te zijn tussen twee rivaliserende Arnhemse groepen. De onrust begon in de Van Verschuerwijk in Arnhem waar een 60-jarige vrouw met stokken werd geslagen nadat haar deur werd ingetrapt. De verdachten zijn bekenden van de familie. (foto: screenshot youtube)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Mishandeling 60-jarige vrouw
De mannen die met knuppels en stokken verhaal kwamen halen, mishandelden ook een man die de vrouw probeerde te beschermen. Meer informatie over de man in kwestie is er niet. Later op de dag zijn de verdachten van de mishandeling door de politie opgepakt.Familieleden van de vrouw die in elkaar werd geslagen waren woedend op de daders en gingen de zelfde avond nog verhaal halen. Dit gebeurde volgens bronnen uit de wijk met een lading vol wapens. Het was duidelijk dat familieleden van de mishandelde vrouw woedend waren en dit niet accepteerden. Met zware wapens werd duidelijk gemaakt dat de mishandeling van de 60-jarige vrouw niet door de de beugel kon. Een woning van een van de daders werd beschoten.

Gaat het rustig blijven?
Of met deze arrestaties het rustig zal blijven tussen de twee rivaliserende groepen is niet bekend. De politie lijkt geen grip te hebben op de zaak omdat niemand met de politie praat of nauwelijks wakker ligt van de politie. Beide partijen hebben veiligheids maatregelen genomen naar aanleiding van beide incidenten om voorbereid te zijn op een nieuwe aanval.

Later meer…

ReactiesRelated Articles

Schoonmaakbedrijf Antonio op zoek naar nieuwe medewerkers

Schoonmaakbedrijf Antonio is per direct op zoek naar nieuwe medewerkers. Het succesvolle familiebedrijf van de bekende Arnhemmer Toni Iñiguez Najdanovski blijft

Bekende Turkse bakker klaagt over energienota van 5000 euro

De bekendste Turkse bakker in de regio Arnhem Nijmegen, Hasan Ozkara van Bakkerij Divan, klaagt ook over de hoge energienota

Elsweide E1 heeft geen moeite met Rheden E2

De E1 van Elsweide is de competitie in de tweede klasse goed begonnen tegen Rheden E2. De wedstrijd die zaterdag