Ravage aan auto door loslopende hond politie zoekt eigenaar

Ravage aan auto door loslopende hond politie zoekt eigenaar

Wijkagent Richard Buyl is op zoek naar de eigenaar van een loslopende hond in Klarendal. De wijkagent legt uit waarom hij de hond op zoekt. (foto: Screenshot Youtube)

Loslopende hond rent tegen auto aan

Vorige week is op de Akkerstraat een loslopende hond tegen een auto aangerend waarbij een schade is ontstaan. Hoe groot de hond precies was is niet bekend, maar een Deense Dog kan heel groot worden. De schade was dermate erg dat de eigenaar van de auto dit wilde verhalen op de eigenaar van de hond. Maar die was opeens verdwenen.

Verisure Beveiliging: Onmiddelijke actie en melding aan de politie

De politie is nu samen met de eigenaar van de auto op zoek naar de hond omdat de eigenaar geen gegevens heeft uitgewisseld met de bestuurder van de auto. Wel heeft wijkagent Richard Buyl informatie over de verdachte hond.

Zwarte Deense dog met witte vlekjes

Het gaat om een zwarte Deense dog met witte vlekjes, die zich in de omgeving van de Akkerstraat te Arnhem ophoudt. Vooral de wijkbewoners met honden in Klarendal, weten natuurlijk om wie het gaat omdat de wijk geen honderd Deens Dogs met wtte vlekjes heeft.

Heb je meer informatie of weet je meer over de eigenaar neem dan contact op met wijkagent Richard Buyl door te bellen met 0900-8844.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

ReactiesRelated Articles

Startsein nieuwbouw Musis

Vrijdag 23 oktober is met een feestelijke bijeenkomst in Grand Café Mahler de start van de nieuwbouw van Musis gemarkeerd.

Politie Arnhem zoekt motorrijder met getinte huidskleur vanwege mishandeling

De Politie in Arnhem-Zuid is haastig op zoek naar getuigen van een mishandeling in Arnhem-Zuid. Volgens een persbericht van de

Man wint 167.000 euro in Holland Casino Nijmegen

Het komt niet vaak voor en het is voor velen niet halal om te gokken. Toch heeft het nieuwswaarde omdat