Ravage aan auto door loslopende hond politie zoekt eigenaar

Ravage aan auto door loslopende hond politie zoekt eigenaar

Wijkagent Richard Buyl is op zoek naar de eigenaar van een loslopende hond in Klarendal. De wijkagent legt uit waarom hij de hond op zoekt. (foto: Screenshot Youtube)

Loslopende hond rent tegen auto aan

Vorige week is op de Akkerstraat een loslopende hond tegen een auto aangerend waarbij een schade is ontstaan. Hoe groot de hond precies was is niet bekend, maar een Deense Dog kan heel groot worden. De schade was dermate erg dat de eigenaar van de auto dit wilde verhalen op de eigenaar van de hond. Maar die was opeens verdwenen.

Verisure Beveiliging: Onmiddelijke actie en melding aan de politie

De politie is nu samen met de eigenaar van de auto op zoek naar de hond omdat de eigenaar geen gegevens heeft uitgewisseld met de bestuurder van de auto. Wel heeft wijkagent Richard Buyl informatie over de verdachte hond.

Zwarte Deense dog met witte vlekjes

Het gaat om een zwarte Deense dog met witte vlekjes, die zich in de omgeving van de Akkerstraat te Arnhem ophoudt. Vooral de wijkbewoners met honden in Klarendal, weten natuurlijk om wie het gaat omdat de wijk geen honderd Deens Dogs met wtte vlekjes heeft.

Heb je meer informatie of weet je meer over de eigenaar neem dan contact op met wijkagent Richard Buyl door te bellen met 0900-8844.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

ReactiesRelated Articles

Transformatiescan Arnhem 2016 gepubliceerd: transformatiepiek in 2017 verwacht

Vandaag verschijnt de Transformatiescan 2016, het jaarlijkse onderzoek van Strijbosch Thunnissen Research naar de ontwikkelingen op het gebied van transformaties

Tienercriminelen uit Arnhem opgepakt na kapotslaan van autospiegels

De politie had het dit weekend ook heel druk in Arnhem. Vijf jongeren zijn zaterdagnacht opgepakt als verdachten omdat ze

Onthulling Sfinx van Arnhem

Donderdag 29 januari heeft wethouder Elfrink samen met kunstenaar Marel Smink het kunstwerk “De Sfinx van Arnhem” onthuld. Het kunstwerk