FIFA-koning maakt bekende Arnhemmer af tijdens online duel

FIFA-koning maakt bekende Arnhemmer af tijdens online duel

De redactie van HaberArnhem werd gisteren getipt over een clash tussen twee bekende Arnhemmers die online een FIFA 21 wedstrijd speelden tegen elkaar. Bronnen bevestigen dat de heren vaker meedoen aan een toernooi waar bekende lokale namen aan mee doen.

Spelen al jaren FIFA

De twee bekende Arnhemmers , Yasin Köylü van de Gastronoom en O.B, broer van een bekende hairstylist hebben hun lang verwachte clash uitgespeeld en de uitslag was duidelijk. Köylü (PSG) won overtuigend dankzij een monsterscore van 8-1 tegen O.B. die met FC Barcelona speelde.

Wandlamp met EXTRA 15% korting

Of er een vervolg gaat komen is niet bekend

De uitslag zou in eerste instantie binnenskamers blijven, maar via via bereikte dit alsnog de redactie van nieuwsblog HaberArnhem. De twee heren spelen al jaren FIFA en doen dit ook op hoog niveau. Daarom is deze score ook extra opvallend en zal dit nog lang het gesprek van de dag zijn in Arnhem. Of er een vervolg gaat komen is vooralsnog niet bekend.

Diverse bronnen hebben de uitslag bevestigd en is er geen enkele twijfel over de uitslag, vooral omdat er ook een foto is van het moment. Beide spelers waren op moment van publicatie niet bereikbaar voor commentaar.

Verisure Beveiliging: Onmiddellijke actie en melding aan de politie

ReactiesRelated Articles

Verhuurder wilt geen telefoonzaak, kapperszaak of massagesalon op de Steenstraat

Een opvallende advertentie op FundaBusiness over een winkelruimte dat te huur staat. De eigenaar van het pand is zo vermogend

Arnhemse broodbakker: ‘Ik ben gewoon trots op het Turkse elftal’

De bekende Arnhemse broodbakker Hasan Ozkara (Bakkerij Divan) kon het niet laten om zijn mening te geven na het verlies

Prachtige beelden van Arnhemmer tijdens het ophalen van de bruid

Soms zijn drones best handig als je veel vrienden met dikke auto’s hebt en gaat trouwen. Dit bleek ook het