FIFA-koning maakt bekende Arnhemmer af tijdens online duel

FIFA-koning maakt bekende Arnhemmer af tijdens online duel

De redactie van HaberArnhem werd gisteren getipt over een clash tussen twee bekende Arnhemmers die online een FIFA 21 wedstrijd speelden tegen elkaar. Bronnen bevestigen dat de heren vaker meedoen aan een toernooi waar bekende lokale namen aan mee doen.

Spelen al jaren FIFA

De twee bekende Arnhemmers , Yasin Köylü van de Gastronoom en O.B, broer van een bekende hairstylist hebben hun lang verwachte clash uitgespeeld en de uitslag was duidelijk. Köylü (PSG) won overtuigend dankzij een monsterscore van 8-1 tegen O.B. die met FC Barcelona speelde.

Wandlamp met EXTRA 15% korting

Of er een vervolg gaat komen is niet bekend

De uitslag zou in eerste instantie binnenskamers blijven, maar via via bereikte dit alsnog de redactie van nieuwsblog HaberArnhem. De twee heren spelen al jaren FIFA en doen dit ook op hoog niveau. Daarom is deze score ook extra opvallend en zal dit nog lang het gesprek van de dag zijn in Arnhem. Of er een vervolg gaat komen is vooralsnog niet bekend.

Diverse bronnen hebben de uitslag bevestigd en is er geen enkele twijfel over de uitslag, vooral omdat er ook een foto is van het moment. Beide spelers waren op moment van publicatie niet bereikbaar voor commentaar.

Verisure Beveiliging: Onmiddellijke actie en melding aan de politie

ReactiesRelated Articles

Tunahan Kuzu emotioneel tijdens bezoek aan Sensa Zorg

DENK-kamerlid Tunahan Kuzu was gisteren op bezoek bij Sensa Zorg in Haarlem en ging daar in gesprek met ouderen. Kuzu

VIDEO Agressieve man die dame (26) neerstak op steenstraat opgepakt

De agressieve man die in juni 2018 een 26-jarige meisje neerstak op de steenstraat is zeer recent opgepakt. Eind juli

Nieuwe shirtsponsors voor oude bekenden uit Arnhem

3Dsignbox.nl is de nieuwe shirtsponsor van het vriendenelftal dat bestaat uit bekende amateurvoetballers uit Arnhem en omgeving.  Reacties