FIFA-koning maakt bekende Arnhemmer af tijdens online duel

FIFA-koning maakt bekende Arnhemmer af tijdens online duel

De redactie van HaberArnhem werd gisteren getipt over een clash tussen twee bekende Arnhemmers die online een FIFA 21 wedstrijd speelden tegen elkaar. Bronnen bevestigen dat de heren vaker meedoen aan een toernooi waar bekende lokale namen aan mee doen.

Spelen al jaren FIFA

De twee bekende Arnhemmers , Yasin Köylü van de Gastronoom en O.B, broer van een bekende hairstylist hebben hun lang verwachte clash uitgespeeld en de uitslag was duidelijk. Köylü (PSG) won overtuigend dankzij een monsterscore van 8-1 tegen O.B. die met FC Barcelona speelde.

Wandlamp met EXTRA 15% korting

Of er een vervolg gaat komen is niet bekend

De uitslag zou in eerste instantie binnenskamers blijven, maar via via bereikte dit alsnog de redactie van nieuwsblog HaberArnhem. De twee heren spelen al jaren FIFA en doen dit ook op hoog niveau. Daarom is deze score ook extra opvallend en zal dit nog lang het gesprek van de dag zijn in Arnhem. Of er een vervolg gaat komen is vooralsnog niet bekend.

Diverse bronnen hebben de uitslag bevestigd en is er geen enkele twijfel over de uitslag, vooral omdat er ook een foto is van het moment. Beide spelers waren op moment van publicatie niet bereikbaar voor commentaar.

Verisure Beveiliging: Onmiddellijke actie en melding aan de politie

ReactiesRelated Articles

Moskee Dieren organiseert culturele dag, kom jij ook?

De ISN Selimiye moskee in Dieren organiseert een geweldige dag voor iedereen. Ongeacht je afkomst, kleur, lengte, leeftijd of wat

Topdrukte bij Elsweide tijdens sport-en cultuurfestival

Het is zaterdag 22 en zondag 23 april feest bij voetbalvereniging Elsweide in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Met meer dan

Akın Zeyrek (Treffers) gespot in gloednieuwe Mercedes

Treffers O19-speler Akın Zeyrek werd woensdagmiddag gespot in een gloednieuwe Mercedes. De Mercedes waar Zeyrek (18) in reed is geen