Jumbo komt met een restaurantwaardige kerstmenu

Jumbo komt met een restaurantwaardige kerstmenu

Hoe de feestdagen er dit jaar ook uitzien, Jumbo zorgt er voor dat deze kerst in in ieder geval thuis weer helemaal goud wordt. Want er kan al veel niet, een ding kan wel: mooie momenten beleven en gouden herinneringen maken. Ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt. Met kerst is bijna iedereen altijd vrij. En mensen met een hart van goud worden bij Jumbo extra in het zonnetje gezet.

Restaurantwaardige kerstgerechten bij Jumbo

Daarom heeft Jumbo dit jaar de kerstgerechten in een modern jasje gestoken. Er zijn veel meer extra kerstproducten in de schappen, waarbij gemak een hoofdrol speelt. Je kunt dank denken aan een krachtige verse kreeftensoep, een heerlijke entrecote roast met cranberry. Dit is dan niet halal. Voor halal vlees in de regio kun kun je bijvoorbeeld langsgaan bij de superstore van Guven Supermarkt (Presikhaaf), Slagerij Umurkan (Hommelstraat) of Ammi (Elderveld).

Maar de Jumbo komt ook bijvoorbeeld met een romige aardappel truffelgratin of een ijstaart met een laag meringue. Deze gerechten zijn van restaurantkwaliteit en hebben bovendien een vriendelijke prijs. Het bijzondere kerstassortiment van Jumbo zit verder vol met verse soeppakketten, verspakketten voor hoofdgerechten en allerlei borrelassortimenten. Vanaf deze week liggen Jumbo’s kerstgerechten in de winkels of zijn deze terug te vinden via Jumbo.com of de Jumbo app.

Tweede supermarktketen van Nederland

Jumbo is een Brabantsfamiliebedrijf met een rijke ondernemershistorie sinds 1921. Destijds begonnen als een groothandel en sindsdien een indrukwekkende groei meegemaakt naar inmiddels de tweede supermarktketen van Nederland. Jumbo heeft op dit moment zo’n 700 winkels in Nederland en Belgie.

ReactiesRelated Articles

Irritatie na zoveelste onderhoud bushaltes Elderveld

Wie vaak langs de Hollandweg rijdt in de Arnhemse wijk Elderveld merkt dat de bushaltes hier vaker worden onderhouden dan

Arnhemse pizzabakker breekt mogelijk wereldrecord met ‘super’ bestelling

Chico’s Place uit Arnhem heeft een paar dagen geleden mogelijk een wereldrecord gebroken in Arnhem. De bekende horecagoeroe uit Arnhem

Ijssalon Trio aan de Steenstraat is altijd druk

Ijssalon Trio aan de Steenstraat in Arnhem is altijd heel erg druk. Dit is natuurlijk ook niet zomaar. Volgens velen