Bekende Arnhemse barber lanceert nu ook fashion webwinkel

Bekende Arnhemse barber lanceert nu ook fashion webwinkel

De bekende Arnhemmers Barber, Mehdi Forutan, van Men’s Salon Barbershop aan de van Muijlwijkstraat in Arnhem heeft sindskort een fashion webshop. (foto: facebook)

Ondernemingsrecht | Arbeidsrecht | Vreemdelingrecht advocaat

Nieuwe naam en logo ontworpen voor Men’s Salon

Een jaar lang heeft Forutan zijn ideeën uitgewerkt en besproken met experts die verstand van zaken hebben. Alle pluspunten en de aandachtspunten zijn verwerkt voordat hij de lancering van zijn eigen kledingwebshop bekend maakte. Een nieuwe naam en logo werd ontworpen door TienPlusEen en werd de lancering wereldkundig gemaakt. En klaar was Mehdi met zijn eigen fashion webwinkel.

De bekende barber heeft met een kleine make-over in de winkel een aanvulling gecreëerd op de bestaande activiteiten. Leuke en betaalbare streetwear voor heren zal voortaan aangeboden worden voor de mannen die op zoek zijn naar een goede pasvorm en kwaliteit. Via de website Men’S Salon Barbershop & Fashion kun je de laatste trends aan fashion kelding terug vinden.

Serieuze concurrent voor Zalando in de regio

Volgens kenners is Men’s Salon Barbershop & Fashion nu een serieuze concurrent voor Zalando in Arnhem. De webshop ziet er gelikt uit, en veel producten zijn online te bestellen. De experts bij Men’s Salon Barbershop & Fashion willen met alles 100% achter datgene staan wat ze doen. Hoe makkelijker wil je het hebben in deze lockdown tijden, als het ook nog binnen 24 uur wordt verzonden.

Tuinlamp kopen, geen korting bij BOL.com

ReactiesRelated Articles

Gast zet brandende auto bij tankstation in Velp

Donderdagochtend is er een auto uitgebrand op de parkeerplaats van een tankstation in Velp. Reacties

Arnhemse fitness methode bewezen door wetenschappelijk onderzoek

Slechts één korte training per week van maximaal 20 minuten is al genoeg voor aanzienlijke verbetering van spierkracht. Dat blijkt

Brugklasser die leraar neerstak in Elst heeft een Nederlandse achtergrond

De leerling die afgelopen vrijdag op het Over Betuwe College in Elst een leraar in zijn bil stak is een