Bekende Arnhemse barber lanceert nu ook fashion webwinkel

Bekende Arnhemse barber lanceert nu ook fashion webwinkel

De bekende Arnhemmers Barber, Mehdi Forutan, van Men’s Salon Barbershop aan de van Muijlwijkstraat in Arnhem heeft sindskort een fashion webshop. (foto: facebook)

Ondernemingsrecht | Arbeidsrecht | Vreemdelingrecht advocaat

Nieuwe naam en logo ontworpen voor Men’s Salon

Een jaar lang heeft Forutan zijn ideeën uitgewerkt en besproken met experts die verstand van zaken hebben. Alle pluspunten en de aandachtspunten zijn verwerkt voordat hij de lancering van zijn eigen kledingwebshop bekend maakte. Een nieuwe naam en logo werd ontworpen door TienPlusEen en werd de lancering wereldkundig gemaakt. En klaar was Mehdi met zijn eigen fashion webwinkel.

De bekende barber heeft met een kleine make-over in de winkel een aanvulling gecreëerd op de bestaande activiteiten. Leuke en betaalbare streetwear voor heren zal voortaan aangeboden worden voor de mannen die op zoek zijn naar een goede pasvorm en kwaliteit. Via de website Men’S Salon Barbershop & Fashion kun je de laatste trends aan fashion kelding terug vinden.

Serieuze concurrent voor Zalando in de regio

Volgens kenners is Men’s Salon Barbershop & Fashion nu een serieuze concurrent voor Zalando in Arnhem. De webshop ziet er gelikt uit, en veel producten zijn online te bestellen. De experts bij Men’s Salon Barbershop & Fashion willen met alles 100% achter datgene staan wat ze doen. Hoe makkelijker wil je het hebben in deze lockdown tijden, als het ook nog binnen 24 uur wordt verzonden.

Tuinlamp kopen, geen korting bij BOL.com

ReactiesRelated Articles

Geitenkamp nog steeds in shock na moord op wijkbewoner

In de Arnhemse wijk de Geitenkamp zijn veel inwoners nog steeds in shock na de moord op een man aan

Cafetaria Dolfijn sinds 1969 een begrip in Arnhem

Cafetaria Dolfijn is meer dan alleen een cafetaria. ‘Dolfijn’ is een van de bekendste eettenten van Arnhem en sinds de

De laatste beelden voordat de PKK hem doodde

Dit zijn de laatste beelden van de Turkse soldaat Gökhan Dündar. Deze jonge soldaat werd eerder deze gedood door de