Onbekende eToro nieuwe hoofdsponsor van Vitesse

Onbekende eToro nieuwe hoofdsponsor van Vitesse

Vitesse presteerde met trots, een paar dagen geleden, dat eToro als nieuwe hoofdsponsor zal schitteren op de shirts. Ook krijgt Vitesse meteen nieuwe tenues. Niemand in Arnhem had tot een paar dagen terug gehoord van eToro. Daar gaat dus verandering in komen. (Foto: Vitesse Media)

Toonaangevende sociale investeringsplatfom
In een verklaring van Vitesse lezen we het volgende: ‘Met het toonaangevende sociale investeringsplatform is er vooralsnog getekend voor één seizoen, met de optie voor nog een jaar en de nadrukkelijke intentie om er een langdurige samenwerking van te maken.’ Bij Vitesse zijn ze dus superblij met eToro. Dat een jaar lang te zien zal zijn als hoofdsponsor.

eToro bestaat als sinds 2007
Overigens bestaat eToro al sinds 2007 maar is het niet of nauwelijks bekend in Nederland. Daar komt dus zeker verandering in met de sponsoring van Vitesse. EToro zal nu shinen en dat gaat effect hebben op de naamsbekendheid.

Hoeveel eToro gaat overmaken om zichtbaar te zijn in Nederland is niet bekend. Vitesse heeft daar ook niets over bekend gemaakt.

ReactiesRelated Articles

Opening CrossFit NoGravity North in Klarendal

Per volgende week vrijdag 16 juli opent CrossFit NoGravity North in Arnhem de bijzondere houten deuren van de Sint-Jan de

Martien Louwers (36) genoemd als wethouderskandidaat

De fractievoorzitter van de PvdA in Arnhem, Martien Louwers, wordt als wethouderskandidaat genoemd nu het college in Arnhem is gevallen.

Bekende zanger gespot tijdens vrijdaggebed in Arnhem

De bekende Turkse zanger en Arnhemmer Umut Timur werd vrijdag in Arnhem gespot tijdens het vrijdaggebed in de HDV Turkiyem