Tiktok filmpje Arnhemmer is al 2,3 miljoen keer bekeken

Tiktok filmpje Arnhemmer is al 2,3 miljoen keer bekeken

Tiktok was eerst een dans en deel app voor kleine meiden. Maar dat is al jaren niet meer zo sinds dat het serieus concurreert met Insta en Facebook. Bijna iedereen gebruikt het tegenover en het bedrijf krijgt miljarden aan reclame inkomsten.

De bekende Arnhemse barber, Alem the Barber, heeft ook een account op Tiktok en doet het aardig. Een paar filmpjes van de Arnhemmer zijn al bekeken door een paar miljoen mensen. Een van die films is zelfs bekeken door 2,3 miljoen mensen.

Alem behoort tot een nieuwe generatie barbers in Arnhem waar vooral veel jonge mensen op afkomen. De Arnhemmer heeft zijn eigen stijl en manier van knippen. Hij is ook vaak te zien op social media met tutorials, vlogs en gesprekken die hij heeft met klanten.

ReactiesRelated Articles

Arnhemse Sevval zingt voor Turkish Airlines in geweldige video

Songwriter Sevval Kayhan uit de Arnhemse wijk ‘Het Broek’ heeft een deal gesloten met Turkish Airlines en is te ‘zien’

Helikopters gaan vanaf maandag heel laag vliegen over Arnhem

Van maandag 15 mei 2017 tot en met vrijdag 19 mei 2017 vindt er een oefening plaats van het Defensie

Deze Turk wordt vermist, heeft u iets gezien of gehoord

Deze Turk wordt al sinds 22 mei vermist en gezocht. Heeft u iets gezien of gehoord? Reacties