Tiktok filmpje Arnhemmer is al 2,3 miljoen keer bekeken

Tiktok filmpje Arnhemmer is al 2,3 miljoen keer bekeken

Tiktok was eerst een dans en deel app voor kleine meiden. Maar dat is al jaren niet meer zo sinds dat het serieus concurreert met Insta en Facebook. Bijna iedereen gebruikt het tegenover en het bedrijf krijgt miljarden aan reclame inkomsten.

De bekende Arnhemse barber, Alem the Barber, heeft ook een account op Tiktok en doet het aardig. Een paar filmpjes van de Arnhemmer zijn al bekeken door een paar miljoen mensen. Een van die films is zelfs bekeken door 2,3 miljoen mensen.

Alem behoort tot een nieuwe generatie barbers in Arnhem waar vooral veel jonge mensen op afkomen. De Arnhemmer heeft zijn eigen stijl en manier van knippen. Hij is ook vaak te zien op social media met tutorials, vlogs en gesprekken die hij heeft met klanten.

ReactiesRelated Articles

D66 en PVDD stellen raadsvragen over zoutstrooien in de zomer

Vandaag stelden de fracties van D66 en PvdD vragen over het strooien van zout in de zomer en over de

Politie Arnhem-Noord draagt nu ook bodycams

Al een tijdje kun je zien dat sommige politieeenheden bodycams dragen, waarmee live opnames gemaakt kunnen worden. Volgens een bericht

VIDEO Hooligans Graafschap slaan spelers Go Ahead in elkaar

Na afloop van het play-off duel tussen de Graafschap en Go Ahead Eagles (1-1) werd het veld bestormd door hooligans