Tiktok filmpje Arnhemmer is al 2,3 miljoen keer bekeken

Tiktok filmpje Arnhemmer is al 2,3 miljoen keer bekeken

Tiktok was eerst een dans en deel app voor kleine meiden. Maar dat is al jaren niet meer zo sinds dat het serieus concurreert met Insta en Facebook. Bijna iedereen gebruikt het tegenover en het bedrijf krijgt miljarden aan reclame inkomsten.

De bekende Arnhemse barber, Alem the Barber, heeft ook een account op Tiktok en doet het aardig. Een paar filmpjes van de Arnhemmer zijn al bekeken door een paar miljoen mensen. Een van die films is zelfs bekeken door 2,3 miljoen mensen.

Alem behoort tot een nieuwe generatie barbers in Arnhem waar vooral veel jonge mensen op afkomen. De Arnhemmer heeft zijn eigen stijl en manier van knippen. Hij is ook vaak te zien op social media met tutorials, vlogs en gesprekken die hij heeft met klanten.

ReactiesRelated Articles

11 dingen die je niet moet doen tijdens het vrijdaggebed

Moslims veranderen helaas ook soms mee met de tijd. Door te kijken naar programma’s als Survivor en andere belangrijke Turkse

Hij dacht zijn vriendin te bedonderen met haar vriendin en..

Deze jongeman dacht een leuk geintje uit te halen met zijn vriendin. De opzet was dat zijn vriendin hem in

Heel Ede rouwt na dodelijk ongeluk 15-jarige Erdem Kara

Het nieuws is als een bom ingeslagen in Ede en omgeving. Velen kunnen het niet begrijpen en bevatten dat de