Politie zoekt getuigen na schoten uit woning

Politie zoekt getuigen na schoten uit woning

De politie is op zoek naar getuigen naar aanleiding van schoten uit een woning aan de Geitenkamp. Dit gebeurde op donderdag 4 november rond negen uur in de avond.

Mannelijke bewoner snel aangehouden
Al snel kwam de politie tot actie en hield het een mannelijke bewoner aan. Ook een luchtbuks werd aangetroffen bij deze bewoner. De politie is op zoek naar meer getuigen die iets hebben gehoord of hebben gezien.

Meer verdachten in de woning
Tijdens de melding kwam de politie meer mensen tegen in de woning. De verdachten werkten niet mee, en moesten uiteindelijk de woning uitgepraat worden door middel van een benaderingstechniek gevaarlijke verdachten (BTGV). Hierbij werden ook twee schoten gelost door aanwezige agenten. De schoten werden gelost omdat de verdachte niet luisterde en alles behalve deed wat de politie vroeg. Later draaide hij toch bij.

Er was dus meer aan de hand, gezien de rol van de andere verdachten uit de woning. Mogelijk is daar dus informatie over nodig. Om meer informatie te verzamelen start de politie op korte termijn ook een buurtonderzoek.

Heb je camerabeelden of meer info neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Hier adverteren kan al vanaf €50,-

ReactiesRelated Articles

VIDEO Turkije-expert Elfrink reageert op Turkse ‘spanningen’ in Arnhem

Hoewel er amper onrust of spanningen zijn binnen de Turkse gemeenschap in Arnhem, zijn er toch ‘journalisten’ die dit anders

VIDEO Arnhemse realityster Michella Kox scoort goed met eigen serie bij RTL XL

De bekende Arnhemse realityster Michella Kox heeft sinds kort een eigen serie bij RTL XL. De Arnhemmer is bekend van

Perspectief op werk voor 7. 000 mensen dankzij Europese steun

In 2015 en 2016 hebben ruim 7.000 mensen perspectief op werk gekregen dankzij Europees geld. Gemeenten uit de arbeidsmarktregio Gelderland-Midden,