Politie zoekt getuigen na schoten uit woning

Politie zoekt getuigen na schoten uit woning

De politie is op zoek naar getuigen naar aanleiding van schoten uit een woning aan de Geitenkamp. Dit gebeurde op donderdag 4 november rond negen uur in de avond.

Mannelijke bewoner snel aangehouden
Al snel kwam de politie tot actie en hield het een mannelijke bewoner aan. Ook een luchtbuks werd aangetroffen bij deze bewoner. De politie is op zoek naar meer getuigen die iets hebben gehoord of hebben gezien.

Meer verdachten in de woning
Tijdens de melding kwam de politie meer mensen tegen in de woning. De verdachten werkten niet mee, en moesten uiteindelijk de woning uitgepraat worden door middel van een benaderingstechniek gevaarlijke verdachten (BTGV). Hierbij werden ook twee schoten gelost door aanwezige agenten. De schoten werden gelost omdat de verdachte niet luisterde en alles behalve deed wat de politie vroeg. Later draaide hij toch bij.

Er was dus meer aan de hand, gezien de rol van de andere verdachten uit de woning. Mogelijk is daar dus informatie over nodig. Om meer informatie te verzamelen start de politie op korte termijn ook een buurtonderzoek.

Heb je camerabeelden of meer info neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Hier adverteren kan al vanaf €50,-

ReactiesRelated Articles

Exclusieve Vitesse-actie door Grieks restaurant Delphi

Vitesse en restaurant Delphi zijn al ruim 25 jaar met elkaar verbonden. Veel grote namen van de trots van Arnhem

Ondergrondse vuilcontainers kunnen straks niet meer open zonder afvalpas

De ondergrondse vuilcontainers in Arnhem mogen weer dicht. De Autoriteit Persoonsgegevens heeft dit besloten. Vanaf april worden de Arnhemse ondergrondse

‘Corona maakt pijnlijk duidelijk dat kwetsbare wijken nog kwetsbaarder worden’

Geen Marcouch en geen receptie in een volle Eusebiuskerk, maar een videoboodschap van burgemeester Ahmed Marcouch tijdens zijn traditionele nieuwjaarsboodschap