De Zeyreks overleven de coronacrisis door extra te bikkelen

De Zeyreks overleven de coronacrisis door extra te bikkelen

Familiebedrijf Stomerij Zeyrek heeft net als veel andere bedrijven te maken met de coronacrisis. Het bedrijf is zwaarder getroffen dan veel anderen bedrijven omdat het afhankelijk was van de horeca, bruiloften of van kostuums die gebracht werden door klanten. In een interview op KvK.nl reageren de Zeyrek’s op de coronacrisis en hoe ze alles overleven met hun familiebedrijf. (foto: Aziz Zeyrek helemaal rechts tijdens nieuwjaarsreceptie Turkse Ondernemers Vereniging)

Stomerij Zeyrek heeft het zwaarder dan ooit legt Betül Zeyrek

Stomerij Zeyrek heeft het zwaarder dan ooit legt Betül Zeyrek uit. ‘We bestaan nog’ legt ze uit. Ondanks een pittige jaar vanwege de sluiting van de horeca. Met 2 winkels, tientallen afhaalpunten en 14 werknemers moeten ze bij Stomerij Zeyrek wel bikkelen om te overleven. In het artikel dat te lezen is op KvK.nl legt Betül Zeyrek verder uit dat veel mensen thuis werken en hierdoor ook geen kostuums afgeven. En omdat er ook geen feestjes of bruiloften zijn komen er geen trouwjurken of andere feestkleding. En dan komt zo een crisis natuurlijk harder aan dan verwacht.

Zeyrek is een familiebedrijf met 25 jaar ervaring

Zeyrek is een familiebedrijf met 25 jaar ervaring in de wasserij- en stomerijbranche. Sinds 2017 heeft Stomerij Zeyrek een grote locatie in Rijkerswoerd waar echt alles wordt gewassen. De inwoners van Presikhaaf weten dat het bedrijf ook al sinds 2004 een vestiging heeft bij Winkelcentrum Presikhaaf.

Het volledige artikel is natuurlijk terug te lezen via KvK.nl

Advocaat | arbeidsrecht advocaat | ondernemingsrecht Arnhem

ReactiesRelated Articles

Arnhem heeft last van ‘gekken’ die auto’s in brand steken

Het blijft een drama voor de stad nu voor de zoveelste keer auto’s in de brand zijn gestoken in Elderveld.

Vitessefan plaatst nu al bekertatoeage op zijn borst

De 26-jarige Oscar Schutter is al sinds zijn geboorte fan van de Arnhemse club. Oscar maakt mooie tijden mee nu

BEELDEN Bus van bekende zanger Seref Eren in Arnhem gestolen

De bus van zanger en muziek maker Seref Eren s gestolen. Reacties