Jongens ‘lenen’ elektrische fiets in Schuytgraaf maar verdwijnen daarna

Jongens ‘lenen’ elektrische fiets in Schuytgraaf maar verdwijnen daarna

In juni van dit jaar komen vier jongens op twee schooters aan bij winkelcentrum Schuytgraaf in Arnhem-Zuid. Beide scooters stoppen bij het fietsenrek van de Albert Heijn. Daarna praten de mannen wat met elkaar is te zien op de beelden. (foto: screenshot youtube)

Fiets was niet op slot

Een van de mannen ziet een onafgesloten fiets staan bij de fietsrekken. De bestuurder van de donkergrijze scooter stapt daarna af en geeft zijn scootersleutel aan de jongen die achterop zat. Daarna loopt hij naar de elektrische fiets. Vreemd genoeg staat deze niet op slot. De bestuurder van de scooter pakt de fiets en rijdt er op weg. De politie zoekt nog steeds naar de dader. Gezien de jongens met de scooters zijn gekomen gaat niemand ervan uit dat ze in Maastricht wonen.

Altijd verstandiger om aangifte te doen

Ook al is de fiets niet afgesloten, dan nog is het verstandig om aangifte te doen. De politie komt nog steeds vaker fietsen tegen bij helers waarbij ze fietsen dan met behulp van merknamen en framenummers kunnen achterhalen. Daarom is de politie op zoek naar meer informatie of naar getuigen die meer weten over deze gestolen Giant.

advocaat arnhem advocaat amsterdam (ads)

ReactiesRelated Articles

Alle woningen House of Arnhem verhuurd

Alle woningen van House of Arnhem (voormalig ING kantoor) aan de Velperweg zijn verhuurd. Dit maakte het bedrijf bekend via

Twee Arnhemmers pakken de verkeerde en worden opgezocht

Twee Arnhemmers pakten vrijdagavond de ‘verkeerde’ en werden opgezocht. Reacties

VVD Arnhem presenteert kandidatenlijst voor de verkiezingen

Ook de VVD in Arnhem heeft haar kandidatenlijst gepresenteerd voor de verkiezingen van 16 maart 2022. De lijsttrekker bij de