Jongens ‘lenen’ elektrische fiets in Schuytgraaf maar verdwijnen daarna

Jongens ‘lenen’ elektrische fiets in Schuytgraaf maar verdwijnen daarna

In juni van dit jaar komen vier jongens op twee schooters aan bij winkelcentrum Schuytgraaf in Arnhem-Zuid. Beide scooters stoppen bij het fietsenrek van de Albert Heijn. Daarna praten de mannen wat met elkaar is te zien op de beelden. (foto: screenshot youtube)

Fiets was niet op slot

Een van de mannen ziet een onafgesloten fiets staan bij de fietsrekken. De bestuurder van de donkergrijze scooter stapt daarna af en geeft zijn scootersleutel aan de jongen die achterop zat. Daarna loopt hij naar de elektrische fiets. Vreemd genoeg staat deze niet op slot. De bestuurder van de scooter pakt de fiets en rijdt er op weg. De politie zoekt nog steeds naar de dader. Gezien de jongens met de scooters zijn gekomen gaat niemand ervan uit dat ze in Maastricht wonen.

Altijd verstandiger om aangifte te doen

Ook al is de fiets niet afgesloten, dan nog is het verstandig om aangifte te doen. De politie komt nog steeds vaker fietsen tegen bij helers waarbij ze fietsen dan met behulp van merknamen en framenummers kunnen achterhalen. Daarom is de politie op zoek naar meer informatie of naar getuigen die meer weten over deze gestolen Giant.

advocaat arnhem advocaat amsterdam (ads)

Reacties



Related Articles

Splinternieuwe Transporter van Marokkaan in Presikhaaf uitgebrand

Een splinternieuwe Transporter van een Marokkaanse Arnhemmer is vannacht rond half drie uitgebrand. Ooggetuigen melden dit aan HaberArnhem. Dit gebeurde

Kind (10) op klaarlichte dag beroofd met geweld

Een 10-jarige Arnhemmer is dinsdag op klaarlichte dag beroofd, nadat hij van zijn fiets werd geduwd. Beroving van 10-jarige jongenHoe

Dierense ‘Efsane’ daagt iedereen uit om het tegen hem op te nemen

Efsane stoot de een na de andere tegenstander van tafel en ze blijven maar komen. Reacties