Matus ‘abi’ verlengt aflopend contract bij Vitesse

Matus ‘abi’ verlengt aflopend contract bij Vitesse

Matus Bero blijft nog langer bij Vitesse. Dit maakte de club bekend vandaag bekend. De 26-jarige international van Slowaijke heeft een handtekening gezet onder een contract tot medio 2023. Een optie voor nog een seizoen is toegevoegd aan zijn contract.

Bero heeft meer dan 100 wedstrijden gespeeld voor Vitesse

De Slowaak heeft inmiddels al meer dan 100 wedstrijd gespeeld voor Vitesse. En is daar trots op. ‘Het voelt ook heel goed dat hier waarschijnlijk nog veel duels bij gaan komen. Ik heb me de afgelopen jaren al enorm ontwikkeld bij Vitesse. Fysiek maar ook voetballend.”

advocaat arnhem advocaat amsterdam

Matus ‘abi’, zo werd Matus Bero genoemd in Turkije, toen hij nog bij Trabzonspor speelde, is dus nu ook niet meer weg te denken bij Vitesse. De Slowaak speelde 1,5 jaar in de Turkse Süper Lig voordat hij naar Arnhem kwam. Daarvoor kwam Bero tot bijna honderd optredens bij AS Trencin.Related Articles

Baltovenaar neemt op opmerkelijke wijze afscheid van OBW

Baltovenaar Fatih Ilkhan De 22-jarige Fatih Ilkan kennen we in de voetbalwereld als de baltovenaar. We keennen hem niet alleen

Arnhem hoort Orhan Delibas te eren door een straat naar hem te vernoemen

In Schiedam wil PvdA-raadslid, Peter Groeneweg, dat straten op het nieuwe sportpark vernoemd worden naar sporters uit de stad.

Tannane nu echt weg bij Vitesse en tekent in Turkije

De wegen van Vitesse en Oussama Tannane scheiden definitief en per direct. Het contract van de 27-jarige aanvallende middenvelder is,

Geverifieerd door MonsterInsights