Matus ‘abi’ verlengt aflopend contract bij Vitesse

Matus ‘abi’ verlengt aflopend contract bij Vitesse

Matus Bero blijft nog langer bij Vitesse. Dit maakte de club bekend vandaag bekend. De 26-jarige international van Slowaijke heeft een handtekening gezet onder een contract tot medio 2023. Een optie voor nog een seizoen is toegevoegd aan zijn contract.

Bero heeft meer dan 100 wedstrijden gespeeld voor Vitesse

De Slowaak heeft inmiddels al meer dan 100 wedstrijd gespeeld voor Vitesse. En is daar trots op. ‘Het voelt ook heel goed dat hier waarschijnlijk nog veel duels bij gaan komen. Ik heb me de afgelopen jaren al enorm ontwikkeld bij Vitesse. Fysiek maar ook voetballend.”

advocaat arnhem advocaat amsterdam

Matus ‘abi’, zo werd Matus Bero genoemd in Turkije, toen hij nog bij Trabzonspor speelde, is dus nu ook niet meer weg te denken bij Vitesse. De Slowaak speelde 1,5 jaar in de Turkse Süper Lig voordat hij naar Arnhem kwam. Daarvoor kwam Bero tot bijna honderd optredens bij AS Trencin.

ReactiesRelated Articles

Elsweide begint na de winterstop meteen tegen de koploper

De ploeg van trainer Rasid Gunes presteert beter in de tweede periode van de competitie, ondanks veel blessuregevallen. Elsweide staat

‘Rifat Bugdayci (27) stopt na het einde van dit seizoen’

De 27-jarige middenvelder van vierdeklasser Veluwezoom zal na dit seizoen mogelijk zijn voetbalcarrière gaan beëindigen. Dat melden bronnen dichtbij de speler

Sezgi Topuz heeft een nieuwe baan

Sezgi Topuz is onlangs gespot met een nieuwe bedrijfswagen van het bedrijf waar hij werkt. Reacties