Matus ‘abi’ verlengt aflopend contract bij Vitesse

Matus ‘abi’ verlengt aflopend contract bij Vitesse

Matus Bero blijft nog langer bij Vitesse. Dit maakte de club bekend vandaag bekend. De 26-jarige international van Slowaijke heeft een handtekening gezet onder een contract tot medio 2023. Een optie voor nog een seizoen is toegevoegd aan zijn contract.

Bero heeft meer dan 100 wedstrijden gespeeld voor Vitesse

De Slowaak heeft inmiddels al meer dan 100 wedstrijd gespeeld voor Vitesse. En is daar trots op. ‘Het voelt ook heel goed dat hier waarschijnlijk nog veel duels bij gaan komen. Ik heb me de afgelopen jaren al enorm ontwikkeld bij Vitesse. Fysiek maar ook voetballend.”

advocaat arnhem advocaat amsterdam

Matus ‘abi’, zo werd Matus Bero genoemd in Turkije, toen hij nog bij Trabzonspor speelde, is dus nu ook niet meer weg te denken bij Vitesse. De Slowaak speelde 1,5 jaar in de Turkse Süper Lig voordat hij naar Arnhem kwam. Daarvoor kwam Bero tot bijna honderd optredens bij AS Trencin.

ReactiesRelated Articles

Routenier Baris Dagasan helpt Elsweide aan tweede overwinning

Het begint te draaien bij voetbalclub Elsweide. Trainer Rasid Gunes heeft zijn tweede overwinning te pakken. Uit tegen RVW werd

Aykut Demir: Ik ben in Nederland opgegroeid met een ‘Trabzon-cultuur’

Aykut Demir reageerde via de website van de club op allerlei vragen over zijn prive-situatie en toekomst bij de club.

VIDEO Ex-Turkse Superboer wordt op een bijzondere manier gefeliciteerd

De inmiddels ex Turkse Superboer wordt op een bijzondere manier gefeliciteerd. De afstand is hier de reden van zegt Caner