Matus ‘abi’ verlengt aflopend contract bij Vitesse

Matus ‘abi’ verlengt aflopend contract bij Vitesse

Matus Bero blijft nog langer bij Vitesse. Dit maakte de club bekend vandaag bekend. De 26-jarige international van Slowaijke heeft een handtekening gezet onder een contract tot medio 2023. Een optie voor nog een seizoen is toegevoegd aan zijn contract.

Bero heeft meer dan 100 wedstrijden gespeeld voor Vitesse

De Slowaak heeft inmiddels al meer dan 100 wedstrijd gespeeld voor Vitesse. En is daar trots op. ‘Het voelt ook heel goed dat hier waarschijnlijk nog veel duels bij gaan komen. Ik heb me de afgelopen jaren al enorm ontwikkeld bij Vitesse. Fysiek maar ook voetballend.”

advocaat arnhem advocaat amsterdam

Matus ‘abi’, zo werd Matus Bero genoemd in Turkije, toen hij nog bij Trabzonspor speelde, is dus nu ook niet meer weg te denken bij Vitesse. De Slowaak speelde 1,5 jaar in de Turkse Süper Lig voordat hij naar Arnhem kwam. Daarvoor kwam Bero tot bijna honderd optredens bij AS Trencin.

ReactiesRelated Articles

Winterstop voor jeugd en dames Elsweide

Voetbalvereniging Elsweide maakte onlangs bekend dat alle jeugd- en dameselftallen mogen genieten van de winterstop. Reacties

Arnhem levert bokskampioen van Noord Nederland

Nordin ‘Marvelous Assasin’ Tadlaoui is een trotse vertegenwoordiger van boksschool Boxing by Kasap en de stad Arnhem. De leerling van

Vitesse presenteert hernieuwde visie: ‘Believe in More’

‘Believe in More’. Veel mensen zullen het al gezien hebben op de spelersbus, de kleding van de spelers en staf,