Ondernemer uit Arnhem doet wel een heel bijzonder huwelijksaanzoek

Ondernemer uit Arnhem doet wel een heel bijzonder huwelijksaanzoek

Als je op zoek bent naar een origineel idee voor een huwelijksaanzoek dan ben je bij rijschool MikDrive op het juiste adres. De Arnhemse ondernemer MikDrive kwam met een heel bijzonder huwelijksaanzoek door zijn vriendin op een speciale plek te verrassen met zijn boodschap. Hij deed dat next level door wel heel origineel te zijn. (foto: screenshot youtube)

Even naar Istanbul voor een huwelijksaanzoek

De Turkse Arnhemmer vloog even naar Istanbul om een speciale plek te bezoeken. Eenmaal aangekomen in Istanbul was alles al geregeld zonder dat Mary-Ann van rijschool Mary-Ann dat wist. Op een luxe boot was er eerst een boottocht langs een prachtige Bosphorus in Istanbul. Eenmaal aangekomen bij de Bosporusbrug (Fatih Sultan Mehmed brug) ging Mikail op de knieĆ«n toen, nadat onder de brug in het Turks en Nederlands ‘Canim, Lieverd, Wil je met me trouwen? verscheen.

De sfeer was zo bijzonder en uniek dat zij er niet lang over hoefde na te denken en er vrij snel een ‘ja’ kwam. De beelden van het huwelijksaanzoek zijn te zien de instagram pagina van MikDrive.

advocaat arnhem advocaat amsterdam

ReactiesRelated Articles

Nee-stemmers komen met onzin dat Stadsblokken en Meinerswijk worden volgebouwd

Het referendum over Stadsblokken-Meinerswijk (overkant Rijnkade) komt steeds dichterbij en zorgt ook voor veel spanning bij de Nee-stemmers in Arnhem.

Volkswagens in Arnhem-Zuid blijven aantrekkelijk voor autodieven

Hoewel het iets minder gaat met ‘zuinige’ Volkswagens, lijkt daar niets van te kloppen in Arnhem-Zuid. De auto’s van het

Weet jij nog waarom Klarendallers gingen rellen in 1989 ?

In de jaren tachtig en negentig zag Klarendal er anders uit dan nu. Velen weten dit misschien niet meer. Let