Ondernemer uit Arnhem doet wel een heel bijzonder huwelijksaanzoek

Ondernemer uit Arnhem doet wel een heel bijzonder huwelijksaanzoek

Als je op zoek bent naar een origineel idee voor een huwelijksaanzoek dan ben je bij rijschool MikDrive op het juiste adres. De Arnhemse ondernemer MikDrive kwam met een heel bijzonder huwelijksaanzoek door zijn vriendin op een speciale plek te verrassen met zijn boodschap. Hij deed dat next level door wel heel origineel te zijn. (foto: screenshot youtube)

Even naar Istanbul voor een huwelijksaanzoek

De Turkse Arnhemmer vloog even naar Istanbul om een speciale plek te bezoeken. Eenmaal aangekomen in Istanbul was alles al geregeld zonder dat Mary-Ann van rijschool Mary-Ann dat wist. Op een luxe boot was er eerst een boottocht langs een prachtige Bosphorus in Istanbul. Eenmaal aangekomen bij de Bosporusbrug (Fatih Sultan Mehmed brug) ging Mikail op de knieĆ«n toen, nadat onder de brug in het Turks en Nederlands ‘Canim, Lieverd, Wil je met me trouwen? verscheen.

De sfeer was zo bijzonder en uniek dat zij er niet lang over hoefde na te denken en er vrij snel een ‘ja’ kwam. De beelden van het huwelijksaanzoek zijn te zien de instagram pagina van MikDrive.

advocaat arnhem advocaat amsterdam


Related Articles

VIDEO Moslima wordt niet geholpen omdat ze een hoofddoek draagt

Als deze moslima iets komt bestellen wordt ze compleet genegeerd door de medewerkers. Nadat andere klanten aangeven dat ‘zij’ eerst

Waarschuwing van wijkagent voor slimme inbreker in Arnhem

Donkere dagen betekent ook dat de professionele inbrekers ook extra actief zijn. Corona of niet, de inbrekers blijven actief blijkt

Particuliere belegger koopt oudste kerk van Arnhem

ARNHEM – De Sint Walburgiskerk is de oudste kerk in Arnhem en stamt oorspronkelijk uit 1315.

Geverifieerd door MonsterInsights