Ondernemer uit Arnhem doet wel een heel bijzonder huwelijksaanzoek

Ondernemer uit Arnhem doet wel een heel bijzonder huwelijksaanzoek

Als je op zoek bent naar een origineel idee voor een huwelijksaanzoek dan ben je bij rijschool MikDrive op het juiste adres. De Arnhemse ondernemer MikDrive kwam met een heel bijzonder huwelijksaanzoek door zijn vriendin op een speciale plek te verrassen met zijn boodschap. Hij deed dat next level door wel heel origineel te zijn. (foto: screenshot youtube)

Even naar Istanbul voor een huwelijksaanzoek

De Turkse Arnhemmer vloog even naar Istanbul om een speciale plek te bezoeken. Eenmaal aangekomen in Istanbul was alles al geregeld zonder dat Mary-Ann van rijschool Mary-Ann dat wist. Op een luxe boot was er eerst een boottocht langs een prachtige Bosphorus in Istanbul. Eenmaal aangekomen bij de Bosporusbrug (Fatih Sultan Mehmed brug) ging Mikail op de knieën toen, nadat onder de brug in het Turks en Nederlands ‘Canim, Lieverd, Wil je met me trouwen? verscheen.

De sfeer was zo bijzonder en uniek dat zij er niet lang over hoefde na te denken en er vrij snel een ‘ja’ kwam. De beelden van het huwelijksaanzoek zijn te zien de instagram pagina van MikDrive.

advocaat arnhem advocaat amsterdam

ReactiesRelated Articles

Spannende elektronische live-acts in Luxor Live

SPANNENDE ELEKTRONISCHE LIVE-ACTS IN LUXOR LIVE Liefhebbers van elektronische live muziek kunnen komend seizoen hun heil zoeken bij Luxor Live.

Burenconflict Anhemmers gaat viral na publicatie nieuwe ’treiterburen’ video

Het burenconflict aan de Grondelstraat in Arnhem heeft een nieuw hoofdstuk nadat een filmpje op youtube werd gepubliceerd. Wie de

Arnhem wil € 250.000,- investeren in Noordtak warmtenet

De gemeente Arnhem is bereid € 250.000,- te investeren in een Noordtak van het warmtenet. Door de werkzaamheden te combineren