Antep Çiğköfte maakt datum opening luxe vestiging bekend

Antep Çiğköfte maakt datum opening luxe vestiging bekend

Een woordvoerder van de vestiging van HAS Antep Çiğköfte maakte bekend dat het bedrijf aan de hommelstraat volgende week haar deuren zal openen voor het publiek. De speciaalzaak die onder andere Çiğköfte (lees als Chee Keufte) gaat verkopen heeft onlangs nieuwe displaykoelingen ontvangen van de firma Kozan uit Duitsland.

Concurrentie voor sushi en tapas in Arnhem

Met Çiğköfte gaat het bedrijf Vegan Spicy Food verkopen aan de hommelstraat. Çiğköfte is volgens foodexperts ook een concurrent voor sushi en tapas. ”Je moet het niet zien als een maaltijd, maar meer als een delicatesse dat geconsumeerd wordt met drank of ayran (yoghurt drink). Omdat het snel en makkelijk bereid wordt, is het vaak een gezonden (vegan) vervanger van fastfood.

Derde locatie voor Has Antep in Gelderland

Eerder schreven we al: ”Has Antep Çiğ köfte opent binnenkort een nieuwe winkel in Arnhem. Het bedrijf heeft al een vestiging in Apeldoorn en een productielocatie in Dieren. Via social media werd dit openbaar gemaakt. De redactie van HaberArnhem ontdekte dat het gaat om de locatie naast de barber. Een paar deuren verderop bij Bakkerij Divan. De contracten zouden inmiddels ook al getekend zijn.”

Çiğköfte is een bekend fenomeen in Turkije en het Midden-Oosten. In de grote steden in Nederland zijn er meer vestigingen en bedrijven die dit aanbieden. Gelderland loopt wat dat betreft iets achter dan de Randstad en is bezig met een inhaalslag.

ReactiesRelated Articles

Meer en diverse woningen in Gaardenhage

Het realiseren van meer woonruimte binnen bestaande wijken. Dat is waar D66 in Arnhem op inzet. Dat betekent: plannen wijzigen

Eusebiuskerk bedankt Gemril Pluimveeservice voor belangrijke sponsoring

Gemril Pluimveeservice BV is ook een van de sponsors van De Grote of Eusebiuskerk kerk in Arnhem dat al meer

Minder prettige nacht voor Oguzhan Bozdag en zijn vader

De voormalige schnitzelkoning van Arnhem, Oguzhan Bozdag en zijn vader Ali Bozdag zaten vannacht uren vast op de snelweg A15