Wijkagenten direct af op melding man met slijptol

Wijkagenten direct af op melding man met slijptol

De wijkagenten Yilmaz en Anne van de Arnhemse wijk Presikhaaf kregen zondagochtend wel een hele bijzondere melding over een man met een slijptol die een bouwcontainer wilde leeghalen. Volgens berichtgeving was de man bezig met een inbraak of een poging tot in een bouwcontainer. (foto: Pixabay)

Melding bij politie over poging tot inbraak

De politie kreeg een melding over een poging tot inbraak in een bouwcontainer in het Broek. Het ging om een container op een bouwkeet. Terplekke aangekomen bleek dat het om een poging tot inbraak ging in een van de bouwcontainers. Deze containers zitten vaak vol met machines van bouwvakkers die dit daar bergen totdat het weer nodig is. Met een slijptol heeft men geprobeerd om de sloten van de container te openen.

Verdachte loopt weg van plaats delict

De verdachte zag mogelijk dat hij werd gespot en verdween van de plaats delict. Vrij snel daarna waren agenten al in de buurt. Dankzij een signalement werd de verdachte iets verderop alsnog aangehouden door andere agenten. Of de verdachte helemaal niets heeft gestolen is niet bekend.Related Articles

Haber Arnhem onder de vleugels van Ik hou van Arnhem

Per april valt de lokale nieuwsite haberarnhem.nl onder de vleugels van de grootste lokale nieuwssite van Arnhem. Hiermee wil zowel Haber Arnhem

Leden PvdA stemmen in met collegedeelname in Arnhem  

De leden van de Partij van de Arbeid in Arnhem hebben vanavond in buurtcentrum De Lommerd tijdens een algemene ledenvergadering

Eenmalige extra uitkering van 2500 euro voor horeca

Horecabedrijven die vanwege de coronavirus gesloten zijn krijgen een eenmalige uitkering van 2500 euro. (Foto: archief / Cafe Kral) Gemiddeld

Geverifieerd door MonsterInsights