Wijkagenten direct af op melding man met slijptol

Wijkagenten direct af op melding man met slijptol

De wijkagenten Yilmaz en Anne van de Arnhemse wijk Presikhaaf kregen zondagochtend wel een hele bijzondere melding over een man met een slijptol die een bouwcontainer wilde leeghalen. Volgens berichtgeving was de man bezig met een inbraak of een poging tot in een bouwcontainer. (foto: Pixabay)

Melding bij politie over poging tot inbraak

De politie kreeg een melding over een poging tot inbraak in een bouwcontainer in het Broek. Het ging om een container op een bouwkeet. Terplekke aangekomen bleek dat het om een poging tot inbraak ging in een van de bouwcontainers. Deze containers zitten vaak vol met machines van bouwvakkers die dit daar bergen totdat het weer nodig is. Met een slijptol heeft men geprobeerd om de sloten van de container te openen.

Verdachte loopt weg van plaats delict

De verdachte zag mogelijk dat hij werd gespot en verdween van de plaats delict. Vrij snel daarna waren agenten al in de buurt. Dankzij een signalement werd de verdachte iets verderop alsnog aangehouden door andere agenten. Of de verdachte helemaal niets heeft gestolen is niet bekend.

ReactiesRelated Articles

Arnhem-Zuid wordt steeds meer de Mekka van hennepkwekerijen

De politie maakte in een persbericht bekend dat in de afgelopen 72 uur vijf hennepkwekerijen zijn aangetroffen en ontmanteld. Opvallend

Arnhem krijgt eindelijk een echte Kumpir-zaak

Het is zover volgens houvanArnhem.nl. In een artikel van nieuwswebsite Hou Van Arnhem is te lezen dat Mr. Kumpir een

12 eengezinswoningen in oud schoolgebouw op de Geitenkamp

Er komen 12 eengezinswoningen in een voormalig schoolgebouw aan de DS. Bechtlaan nummer 1 op de Geitenkamp. Dit maakte wethouder