Ook in Arnhem Europees voetbal, Fenerbahçe een van de kandidaten

Ook in Arnhem Europees voetbal, Fenerbahçe een van de kandidaten

Vitesse gaat door in Europa nu UEFA eindelijk een besluit heeft genomen over het terugtrekken van Tottenham Hotspur. De Engelse clubs had te veel besmette gevallen in het elftal en technische staf. Hiermee schrijft Vitesse historie, doordat het voor het eerst overwintert in Europa.

Pittigere tegenstanders voor Vitesse

De wedstrijden van Vitesse gaan gespeeld worden op 17 en 24 februari 2022. Een wedstrijd zal dan in Arnhem gespeeld worden en een wedstrijd uit in de Conference League. De tegenstanders zijn wel iets pittiger voor de Arnhemse club omdat het gaat spelen tegen clubs die derde zijn geworden in de groepsfase van de Europa League.

PSV uitgesloten, Fenerbahce mogelijke kandidaat

Omdat PSV ook derde is geworden in de Europa League waren de Eindhovenaren ook een mogelijke kandidaat. Maar omdat het een tussenronde is mogen clubs uit hetzelfde land niet tegen elkaar spelen. De andere mogelijke tegenstanders is Fenerbahce (Turkije). Een interessante omdat het om een Turkse topclub gaat en Arnhem van oudsher veel Turkse Arnhemmers heeft als inwoner. En de Turkse club heeft veel fans in Nederland en Duitsland.

Leicester City en Olympic Marseille ook zware tegenstanders

Rapid Wien is ook een interessante trainer omdat succescoach Letsch daar ook als trainer actief was in zijn loopbaan. De andere mogelijke tegenstanders zijn Leicester City (Engeland), Sparta Praag (Tsjechie), FC Midtjylland (Denemarken), Celtic (Schotland) en Olympic Marseille (Frankrijk). Veel fans zullen nu al duimen dat Vitesse niet tegen Leicester City en Olympic Marseille gaat spelen.

De loting is aanstaande maandag om 14:00 uur.Related Articles

Arnhemse topspits allertijden op zoek naar gezonde voeding

Arnhemmer en topspits Esen Gurbuz werd onlangs gespot in supermarkt Guven in de Arnhemse wijk Presikhaaf. De Turkse Arnhemmer was

Superspits Fatih Alagöz weer belangrijk voor Elsweide

Fatih Alagöz wordt met de week belangrijker voor de Arnhemse formatie uit Presikhaaf. Dankzij een doelpunt van Fatih Alagöz won Elsweide

Wijkagenten breken woning in omdat persoon aantal dagen niet gezien was

De wijkagenten in de Arnhemse wijk Presikhaaf waren vanmiddag bij een kennismaking met Presikhaaf University toen ze een melding kregen

Geverifieerd door MonsterInsights