Lockdown? Geen Paniek! Arnhemse gaat concurrentie aan met Zalando

Lockdown? Geen Paniek! Arnhemse gaat concurrentie aan met Zalando

Een harde lockdown of niet. Geen paniek als je in Arnhem of omgeving woont! Arnhem heeft namelijk een concurrent van Zalando die nog meer korting geeft en een snellere bezorgservice heeft. Wel handig tijdens de feestdagen als je een nieuwe jas of jurk wilde kopen. (foto: Pixabay)

Juiste zorgverzekering bij uw medische behandeling?

Bijzondere lockdown service in Arnhem en omgeving

Diaz Boetiek in Arnhem, vooral bekend van de verkoop van dameskleding via Insta, gaat mee met de omstandigheden tijdens de harde lockdown. En komt met een bijzondere oplossing. Om de klanten tegemoet te komen is er een speciale 20% korting op alle kleding. Binnen Arnhem en in een straal van 10km worden alle bestellingen zelfs gratis bezorgd. Op de instagrampagina van Diaz Boetiek stond ook al aangegeven: ‘Harde lockdown is een harde korting op alles. 20% korting.”

Het bedrijf, gespecialiseerd in dameskleding, heeft meer dan 3000 volgers op insta en is een ‘Lockdown Service’ begonnen om klanten tegemoet te komen. Want sinds dat de overheidsmaatregelen afgelopen zondagochtend zijn ingegaan is het niet meer mogelijk om winkels te bezoeken. Sommige winkels hebben wel een afhaal-loket, maar dan zit je met de openingstijden of enorme hoge parkeerkosten van € 3,00 per uur in het centrum van Arnhem.

Ben je benieuwd of wil je meer informatie over dameskleding bij Diaz Boetiek, dan kan dat via Insta.Related Articles

Vrijheid door zelfstandig reizen met Openbaar Vervoer

Uit handen van wethouder Ron König ontvingen tien Arnhemmers dinsdagmiddag een certificaat, omdat ze de afgelopen periode zelfstandig hebben leren

Ozzy ‘TankNation’ gespot tijdens vrijdaggebed in Arnhem

Het vrijdaggebed voor de moslims heeft ook een sociale functie. Vanwege de verplichting om het gebed gezamenlijk uit te voeren

Juwelier in Arnhem stunt met Emporio Armani horloges voor Vaderdag

De bekende Arnhemse juwelier ‘T Gouden Paleis deelde gisteren een promotiefilmpje via social media om een nieuwe Vaderdag-actie te prmoten.

Geverifieerd door MonsterInsights