Fysiotherapeut in Arnhem groeit direct vanwege unieke situatie

Fysiotherapeut in Arnhem groeit direct vanwege unieke situatie

De bekende ex-voetballer Emre Zorlu opende onlangs als eerste Turkse Arnhemmer een praktijk voor fysiotherapie in Arnhem. Zo bijzonder was dat natuurlijk niet, behalve het feit dat hij een kleinzoon is van een Turkse gastarbeider. Zorlu onderscheid zich van al zijn collega’s in Arnhem en omgeving door meertalig te zijn, waaronder vooral Turks. Een unieke situatie voor velen in de stad. (foto: website Fysiotherapie Lenta)

(ads) Advies over fysiotherapie en uw zorgverzekering?

Team Fysiotherapie Lenta krijgt uitbreiding in 2022

Het succes van Fysiotherapie Lenta was zo goed dat Zorlu en co hebben besloten om te gaan uitbreiden. Dit maakte een woordvoerder bekend via sociale media. In het nieuwe jaar komt er ook een vrouwelijke fysiotherapeut bij om Fysiotherapie Lenta te ondersteunen. De behoefte hiervoor in de regio is zo groot dat bestaande vrouwelijke fysiotherapeuten het soms drukker hebben dan de mannen. En bij Lenta maken ze daar gretig gebruik van.

Geeft graag adviezen over gezondheid, sport en leefstijl

Emre Zorlu vertelt zelf waarom hij gefascineerd raakte van fysiotherapeutische behandelmethodes en het vermogen van het menselijk lichaam: ”Nadat ik in 2013 en in 2014, in een jaar tijd twee keer mijn voorste kruisband had afgescheurd wekte fysiotherapie mijn interesse. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de studie Fysiotherapie ben gaan volgen aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Gaandeweg de opleiding kwam ik erachter dat ik van nature een persoon ben die graag andere helpt en adviezen geeft over gezondheid, sport, leefstijl en gedrag in het bijzonder.”

Letsel na een ongeluk en u wilt advies?Related Articles

Recordaantal bezoekers tijdens openlucht Iftar in Arnhem

Afgelopen woensdag was het dan zo ver. De Turkiyem moskee in de Arnhemse wijk Presikhaaf organiseerde een openbare iftar-maaltijd in

15-jarige blaag slaat agent een hersenschudding

Een tiener heeft afgelopen vrijdag een agent zwaar mishandeld. De agent hield een hersenschudding en een zwaar gekneusde kaak over

Damla uit Arnhem zamelt geld in voor vluchtelingen Dunkerque

One man can change the world. Dat bewijst Damla maar weer, actief als jongerenwerker. De jonge dame doet er alles

Geverifieerd door MonsterInsights