Twee aangehouden drugsdealers blijken minderjarig te zijn

Twee aangehouden drugsdealers blijken minderjarig te zijn

Deze week heeft de politie in Arnhem twee minderjarigen aangehouden. De jongens zijn aangehouden door de politie vanwege het handelen in harddrugs. Wat de heren bij zich hadden is niet bekend gemaakt. De politie maakte ook niet bekend om hoeveel drugs het gaat. (foto: archief)

Beide minderjarige drugsdealers komen uit Presikhaaf

De twee minderjarige jongens die handelden in harddrugs komen allebei uit de wijk Presikhaaf. De leeftijd van deze handelaren is niet bekend gemaakt. Wel dat ze allebei minderjarig zijn. Wat voor rol de twee met elkaar hebben is vooralsnog niet duidelijk. Een zorgwekkende situatie voor de wijk, de stad en families van deze handelaren. Niemand weet natuurlijk hoe lang de jongens al bezig zijn.

De situatie is volgens wijkagent Yilmaz (post op Insta) zorgwekkend. Het onderzoek is namelijk nog in volle gang maar de politie heeft ook hierbij meer hulp nodig. Als je meer weet dan kan dat zelfs via Meld Misdaad Anoniem door te bellen met 0800-7000.

Een conflict met de gemeente of UWV?

ReactiesRelated Articles

Vermiste Danielle (16) voor het laatst gezien in Arnhem

De 16-jarige Danielle is sinds vrijdag spoorloos verdwenen en wordt gezocht door de politie. Danielle is voor het laatst gezien

Groot terras voor Restaurant Koi en Nişantaşı op Gele Rijdersplein

Het is voorzitter Adem Yıldırım van de ondernemersverenging Gele Rijdersplein gelukt om het Gele Rijdersplein op te fleuren. De gemeente

Bekende Pakketservice ontvangt taart van Post NL voor snelle bezorgingen

Een van de bekendste pakketdiensten uit de regio, Weis Post en Pakketservice, heeft gisteren een speciale taart ontvangen van Post