Twee aangehouden drugsdealers blijken minderjarig te zijn

Twee aangehouden drugsdealers blijken minderjarig te zijn

Deze week heeft de politie in Arnhem twee minderjarigen aangehouden. De jongens zijn aangehouden door de politie vanwege het handelen in harddrugs. Wat de heren bij zich hadden is niet bekend gemaakt. De politie maakte ook niet bekend om hoeveel drugs het gaat. (foto: archief)

Beide minderjarige drugsdealers komen uit Presikhaaf

De twee minderjarige jongens die handelden in harddrugs komen allebei uit de wijk Presikhaaf. De leeftijd van deze handelaren is niet bekend gemaakt. Wel dat ze allebei minderjarig zijn. Wat voor rol de twee met elkaar hebben is vooralsnog niet duidelijk. Een zorgwekkende situatie voor de wijk, de stad en families van deze handelaren. Niemand weet natuurlijk hoe lang de jongens al bezig zijn.

De situatie is volgens wijkagent Yilmaz (post op Insta) zorgwekkend. Het onderzoek is namelijk nog in volle gang maar de politie heeft ook hierbij meer hulp nodig. Als je meer weet dan kan dat zelfs via Meld Misdaad Anoniem door te bellen met 0800-7000.

Een conflict met de gemeente of UWV?

ReactiesRelated Articles

Twee nieuwe medewerkers Strijbosch Thunnissen Makelaars

Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft per 1 augustus 2016 haar team uitgebreid met twee medewerkers. Reacties

Identiteit slachtoffers dodelijk verkeersongeval vrachtwagenchauffeur N348 bekend

Donderdagmiddag rond 12:30 uur heeft er een dodelijk verkeersongeval plaatsgevonden aan de N348. Reacties

Onderscheiding voor Turkse ondernemer in Arnhem met meeste medewerkers

De Turkse Ondernemers Vereniging, TOV Arnhem, heeft donderdagavond tijdens een drukbezochte nieuwjaarsrecepetie verschillende prijzen uitgereikt aan interessante ondernemers uit de