Campagne wijst Arnhemmers met geldzorgen de weg

Campagne wijst Arnhemmers met geldzorgen de weg

Arnhem wil dat inwoners met geldzorgen, de juiste weg naar hulp kennen en die stap naar hulp ook durven te zetten. Daarom loopt van januari tot en met maart 2022 de campagne ‘Hulp bij geldzorgen’. Met de campagne hoopt de gemeente ook het taboe dat rust op het hebben van schulden te doorbreken. (foto: Youtube)

(advocaat nodig voor een geschil met

Voor de campagne gebruikt de gemeente vooral portretten van inwoners die weten wat het betekent om geldproblemen te hebben. Ook hebben professionals meegewerkt van organisaties die hulp bieden bij geldzorgen zoals Goed Geregeld Arnhem, het sociaal wijkteam en Opr€cht. De komende 3 maanden zijn herkenbare campagnebeelden te zien op driehoeksborden, op  abri’s, in de Arnhemse Koerier, op social media, wijkwebsites en in wijkkranten. Ook zijn er drie filmpjes gemaakt waarin drie ervaringsdeskundigen hun verhaal delen. De eerste video is vandaag gelanceerd via social media. Related Articles

Dit zijn de nieuwste baby’s van Arnhem

De gemeente maakt wekelijks bekend welke baby’s er zijn geboren in de stad. Met toestemming van de ouders wordt dit

Traditie gaat gewoon door bij viaduct Hommelseweg

De viaduct aan de hommelseweg in Arnhem Noord heeft weer een fraaier beeld gekregen nu het weer voorzien is van

Man van begin 60 weggelopen uit Dieren

Gisterenavond is er een Burgernet bericht verstuurd naar de mensen in omgeving Dieren.

Geverifieerd door MonsterInsights