Eerste Turkse AH-supermarktmanager van Gelderland naar nieuwe vestiging in Arnhem

Eerste Turkse AH-supermarktmanager van Gelderland naar nieuwe vestiging in Arnhem

De nieuwe vestiging van Albert Heijn aan de Velperweg krijgt een oude bekende als supermarktmanager. Yeliz Ateş zal deze nieuwste AH-vestiging runnen bij de grootgutter. Verschillende bronnen melden dit aan de redactie.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

In 2015 haalde Ateş al het nieuws toen ze in winkelcentrum Drieslag interim supermarktmanager werd. Ooit begon ze als 16-jarige bij de Albert Hein en schopte ze het ver tot supermarktmanager. De nieuwste winkel in Arnhem-Noord krijgt hierdoor een unieke situatie omdat Albert Heijn in de regio Arnhem en omgeving nooit eerder een supermarktmanager van een niet-Westerse afkomst heeft gehad.

De 37-jarige Ateş was de laatste jaren in het westen van het land actief als manager en keert nu dus terug naar Arnhem voor deze nieuwe winkel.

Wanneer de winkel exact opengaat is nog niet bekend. Albert Heijn zoekt inmiddels wel naar personeel dat gaat werken op de locatie van het voormalige ’Postkantoor’ aan de Velperweg.

(Het is nu afwachten wanneer In de buurt en de Gelderlander hier nieuws over maken)

ReactiesRelated Articles

Advocaat Özkara: ”Besluit Nederland botst met verdrag van Ankara”

Afgelopen week heeft Inspraak Orgaan Turken (IOT) en advocaat Ismet Özkara een persverklaring afgegeven over een wet die in januari

‘Steun lokale horecazaken door niet te bestellen via Thuisbezorgd’

Als je het nog niet wist dan weet je het nu! Thuisbezorgd ‘pakt’ rond de 13% aan commissiekosten voor een

Twee vrouwen mishandeld in Klarendal door vrachtwagenchauffeur

Twee vrouwen zijn zondagmiddag rond 16.00 uur mishandeld door een vrachtwagenchauffeur. Dit gebeurde bij de achteringang van de Albert Heijn