Schilder aangehouden en getaserd met getrokken wapens

Schilder aangehouden en getaserd met getrokken wapens

Een vooralsnog nog onbekende man is gisteren getaserd en met getrokken wapens aangehouden door meerdere agenten. Dit blijkt uit nieuwsbeelden van Gelrenieuws. (Foto: screenshot youtube)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Met veel geweld getaserd
Waarom de man met heel veel geweld is getaserd. is vooralsnog niet bekend. Op de beelden is in iedergeval niet te zien waarom de oude schilder getaserd wordt tijdens een speciale benadering.

Diverse bronnen melden dat de man rond 19.00 uur werd aangehouden. Veel buurtbewoners en omstanders waren dan ook getuige van de aanhouding en het moment dat de man werd getaserd. De man is ook niet helemaal op de hoogte waarom zoveel agenten hem proberen aan te houden.

Verdachte roept vage dingen
Net voor zijn aanhouding roept de man nog dat hij ’hier woont’ en ’hoe weten jullie mijn naam’, niet wetende dat de auto mogelijk op zijn naam staat. Wat opvalt is dat de man denkt weg te kunnen. op een gegeven moment, net voordat hij getaserd wordt, rent hij voor korte duur.

Mogelijk was de man onder invloed van iets waardoor hij vaag reageerde op de politie. Of de schilder wapens bij zich had of iets anders in zijn auto is niet bekend gemaakt. De politie komt later met meer informatie over de aanhouding en de verdachte.

Later meer….

ReactiesRelated Articles

Wereldberoemde Saltbae Nusret komt naar opening in Arnhem

De Turkse chef-kok Nusret Gokce, ook wel bekend als Saltbae Nusret komt volgens diverse bronnen naar Arnhem. (Foto: youtube) Wereldberoemd

Zoektocht naar bestuurder grijze auto die aanrijding heeft gezien

Het ongeval van woensdagavond, aan de Ijssellaan in Arnhem, waarbij een voetgangster om het leven is gekomen heeft veel losgemaakt

Zorg en Welzijn Arnhem bestaat alweer een jaar

Zorginstelling Zorg en Welzijn bestaat alweer een jaar. Het Arnhemse bedrijf is destijds opgericht door de zakenpartners Hakan Gecol en