Schilder aangehouden en getaserd met getrokken wapens

Schilder aangehouden en getaserd met getrokken wapens

Een vooralsnog nog onbekende man is gisteren getaserd en met getrokken wapens aangehouden door meerdere agenten. Dit blijkt uit nieuwsbeelden van Gelrenieuws. (Foto: screenshot youtube)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Met veel geweld getaserd
Waarom de man met heel veel geweld is getaserd. is vooralsnog niet bekend. Op de beelden is in iedergeval niet te zien waarom de oude schilder getaserd wordt tijdens een speciale benadering.

Diverse bronnen melden dat de man rond 19.00 uur werd aangehouden. Veel buurtbewoners en omstanders waren dan ook getuige van de aanhouding en het moment dat de man werd getaserd. De man is ook niet helemaal op de hoogte waarom zoveel agenten hem proberen aan te houden.

Verdachte roept vage dingen
Net voor zijn aanhouding roept de man nog dat hij ’hier woont’ en ’hoe weten jullie mijn naam’, niet wetende dat de auto mogelijk op zijn naam staat. Wat opvalt is dat de man denkt weg te kunnen. op een gegeven moment, net voordat hij getaserd wordt, rent hij voor korte duur.

Mogelijk was de man onder invloed van iets waardoor hij vaag reageerde op de politie. Of de schilder wapens bij zich had of iets anders in zijn auto is niet bekend gemaakt. De politie komt later met meer informatie over de aanhouding en de verdachte.

Later meer….

ReactiesRelated Articles

Lage opkomst in Gelderland voor Turkse verkiezingen

De Turkse Parlementsverkiezingen zijn nog niet helemaal boeiend voor de Nederlandse Turken, blijkt uit de lage opkomst. Volgens de Turkse

Arnhemmer Ferdi Kadioglu is de grote held bij NEC

De sterspeler van NEC speelde in zijn jeugdjaren bij ESA in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd toen hij als 10-jarige voetballer

Duizenden euro’s aan schade na diefstal AED in Arnhem

Op 24 januari 2021 heeft een onbekende man een AED gestolen dat bevestigd was aan de gevel van de COOP