Arnhemmer Gürbüz scoort ook tijdens debuut Go Ahead O16

Arnhemmer Gürbüz scoort ook tijdens debuut Go Ahead O16

Eser Gürbüz uit Arnhem blijft zich sterk ontwikkelen bij Go Ahead Eagles in Deventer. de Turkse Arnhemmer mocht zaterdag meedoen met Onder 16 om degradatie naar de derde divisie te voorkomen. Eser is een echte spits en heeft al veel hattricks op zijn naam staan.

Scoort ook meteen bij O16
Zijn missie werd slaagde doordat er met 1-5 van VVV Venlo werd gewonnen. Eser (14 jaar) pakte een doelpunt mee en deed dat ook op een fraaie manier. Bij de gewonnen wedstrijd tegen de concurrent scoorde hij fraai vanuit een corner en won zijn elftal de wedstrijd.

Volgens berichten uit de omgeving van de speler blijft hij in het nieuwe seizoen ook spelen bij Go Ahead Eagles. De club investeert dan ook veel in jeugdspelers en doet dat aardig in vergelijking met andere BVO’s.

Vader was ook succesvol als spits
Eser is de zoon van Arnhemmer en bekende amateurvoetballer Esen Gürbüz, bekend van onder andere AFC Arnhem en MASV waar hij als spits succesvol was. Volgens experts is hij net als zijn vader, maar dan net even wat sneller.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

ReactiesRelated Articles

Martin Wieldraaijer nieuwe voorzitter PvdA Arnhem

De leden van de PvdA in Arnhem hebben Martin Wieldraaijer (54) unaniem gekozen tot nieuwe voorzitter van de PvdA in

Gratis 3 x Parkbios voor iedereen in park Presikhaaf

Ook deze zomer organiseert de Cultuurgroep Presikhaaf (CgP), in samenwerking met Outdoor Cinema, weer een drietal Parkbios-avonden. Reacties

Bekende Turkse zanger komt broodje döner eten in Arnhem

De bekende Turkse zanger Ibocan, was dinsdagavond in Arnhem om Arnhem te bezoeken en te genieten van lekkere Turkse maaltijden.