Arnhemmer Gürbüz scoort ook tijdens debuut Go Ahead O16

Arnhemmer Gürbüz scoort ook tijdens debuut Go Ahead O16

Eser Gürbüz uit Arnhem blijft zich sterk ontwikkelen bij Go Ahead Eagles in Deventer. de Turkse Arnhemmer mocht zaterdag meedoen met Onder 16 om degradatie naar de derde divisie te voorkomen. Eser is een echte spits en heeft al veel hattricks op zijn naam staan.

Scoort ook meteen bij O16
Zijn missie werd slaagde doordat er met 1-5 van VVV Venlo werd gewonnen. Eser (14 jaar) pakte een doelpunt mee en deed dat ook op een fraaie manier. Bij de gewonnen wedstrijd tegen de concurrent scoorde hij fraai vanuit een corner en won zijn elftal de wedstrijd.

Volgens berichten uit de omgeving van de speler blijft hij in het nieuwe seizoen ook spelen bij Go Ahead Eagles. De club investeert dan ook veel in jeugdspelers en doet dat aardig in vergelijking met andere BVO’s.

Vader was ook succesvol als spits
Eser is de zoon van Arnhemmer en bekende amateurvoetballer Esen Gürbüz, bekend van onder andere AFC Arnhem en MASV waar hij als spits succesvol was. Volgens experts is hij net als zijn vader, maar dan net even wat sneller.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

ReactiesRelated Articles

De Erdogan van Arnhem ook lijsttrekker in 2018

Gerrie Elfrink wordt naar alle waarschijnlijkheid ook in 2018 lijsttrekker van de SP in Arnhem. Er is volgens de regionale

Zware blessure voor Turkse amateurvoetballer Veluwezoom

Hamit Dilekci, amateurvoetballer bij Veluwezoom 3, heeft afgelopen zondag een zware blessure opgelopen tijdens een oefenwedstrijd tegen Dierense Boys  (4).

Arnhemse Dafne Schippers bezorgt ook EK-goud met estafette vrouwen

Arnhemse Dafne Schippers bezorgt ook goud met estafette vrouwen. Reacties