Arnhemmer Gürbüz scoort ook tijdens debuut Go Ahead O16

Arnhemmer Gürbüz scoort ook tijdens debuut Go Ahead O16

Eser Gürbüz uit Arnhem blijft zich sterk ontwikkelen bij Go Ahead Eagles in Deventer. de Turkse Arnhemmer mocht zaterdag meedoen met Onder 16 om degradatie naar de derde divisie te voorkomen. Eser is een echte spits en heeft al veel hattricks op zijn naam staan.

Scoort ook meteen bij O16
Zijn missie werd slaagde doordat er met 1-5 van VVV Venlo werd gewonnen. Eser (14 jaar) pakte een doelpunt mee en deed dat ook op een fraaie manier. Bij de gewonnen wedstrijd tegen de concurrent scoorde hij fraai vanuit een corner en won zijn elftal de wedstrijd.

Volgens berichten uit de omgeving van de speler blijft hij in het nieuwe seizoen ook spelen bij Go Ahead Eagles. De club investeert dan ook veel in jeugdspelers en doet dat aardig in vergelijking met andere BVO’s.

Vader was ook succesvol als spits
Eser is de zoon van Arnhemmer en bekende amateurvoetballer Esen Gürbüz, bekend van onder andere AFC Arnhem en MASV waar hij als spits succesvol was. Volgens experts is hij net als zijn vader, maar dan net even wat sneller.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

ReactiesRelated Articles

D66 grootste partij in Arnhem, VVD tweede

D66 is de winnaar van de verkiezingen in de Tweede Kamer in Arnhem door 19,2%, in 2017 had de partij

Politiek Arnhem stelt vragen over ‘gedwongen’ verhuizing Cosmicus

De PvdA en Zuid Centraal waren blij verrast met de mededeling van het college dat de Cosmicus en de Rank

Meerdere auto’s zonder velgen door diefstal bij autobedrijf in Zutphen

In de nacht van woensdag 8 op donderdag 9 juni zijn er meerdere velgen onder de auto’s weggehaald door dieven.