Vuurwapengevaarlijke Luciano D. en nog een man ontsnapt uit TBS kliniek

Vuurwapengevaarlijke Luciano D. en nog een man ontsnapt uit TBS kliniek

Twee mannen zijn dinsdagavond rond 21:00 uur ontsnapt uit de TBS-kliniek de Pompestichting in Nijmegen. Niet ver van Arnhem dus. Diverse media melden dat de vuurwapengevaarlijke Luciano D. een van de twee ontsnapte tbs’er zou zijn. (foto: Pixabay)

Politie nog steeds op zoek naar de tbs’ers

De politie is nog steeds op zoek naar de twee mannen, die overal kunnen zijn. Een zoekactie moet meer resultaat opleveren. Bronnen uit Nijmegen melden dat de ontsnapte Luciano D. als minderjarige twee roofovervallen pleegde. Hij zou eerder ook al twee keer ontsnapt zijn volgens dezelfde bronnen. Omdat hij vuurwapen gevaarlijk is, is het advies dan ook om zelf geen actie te ondernemen als je hem tegenkomt.

Gat in hek TBS kliniek

Luciano D. en de andere ontsnapte tbs’er zijn geholpen door iemand van buiten af. Door middel van een gat in het hek konden de mannen ontsnappen. Hoe het gat in het hek is gemaakt, blijft nog onduidelijk. Na eerdere vluchtacties duurde het soms ook maanden voordat de politie Luciano D weer arresteerde. Er is op dit moment ook geen enkele aanleiding dat de gevluchte mannen in Arnhem zijn.

Later meer….Related Articles

Voormalig directeur slachthuis in Elst krijgt boete vanwege mislukte ‘Halal-slacht’

Een voormalig directeur (32) van een slachthuis in Elst moet vanwege een mislukte halal-slacht een boete betalen van 10.000 euro.

Drie Arnhemse Shisha Lounges ontvangen een dwangsom van gemeente

De gemeente heeft naar aanleiding van een handhavingsactie in de nacht van zaterdag 17 december samen met de politie en

VIDEO Bomaanslag Istanbul was geen zelfmoordaanslag

De zelfmoordaanslag van zaterdagochtend in Istanbul lijkt alles behalve op een zelfmoordaanslag. Bij de aanslag waar twee Palestijnen en twee

Geverifieerd door MonsterInsights