Vuurwapengevaarlijke Luciano D. en nog een man ontsnapt uit TBS kliniek

Vuurwapengevaarlijke Luciano D. en nog een man ontsnapt uit TBS kliniek

Twee mannen zijn dinsdagavond rond 21:00 uur ontsnapt uit de TBS-kliniek de Pompestichting in Nijmegen. Niet ver van Arnhem dus. Diverse media melden dat de vuurwapengevaarlijke Luciano D. een van de twee ontsnapte tbs’er zou zijn. (foto: Pixabay)

Politie nog steeds op zoek naar de tbs’ers

De politie is nog steeds op zoek naar de twee mannen, die overal kunnen zijn. Een zoekactie moet meer resultaat opleveren. Bronnen uit Nijmegen melden dat de ontsnapte Luciano D. als minderjarige twee roofovervallen pleegde. Hij zou eerder ook al twee keer ontsnapt zijn volgens dezelfde bronnen. Omdat hij vuurwapen gevaarlijk is, is het advies dan ook om zelf geen actie te ondernemen als je hem tegenkomt.

Gat in hek TBS kliniek

Luciano D. en de andere ontsnapte tbs’er zijn geholpen door iemand van buiten af. Door middel van een gat in het hek konden de mannen ontsnappen. Hoe het gat in het hek is gemaakt, blijft nog onduidelijk. Na eerdere vluchtacties duurde het soms ook maanden voordat de politie Luciano D weer arresteerde. Er is op dit moment ook geen enkele aanleiding dat de gevluchte mannen in Arnhem zijn.

Later meer….

ReactiesRelated Articles

Staakt-het-vuren in Aleppo, Turkije zorgt voor oplossing

In Oost-Aleppo is tussen Syrische oppositiestrijders en de door Rusland gesteunde Syrische regeringstroepen een staakt-het-vuren afgekondigd. Reacties

Turkije ligt niet wakker van kritiek op arrestaties politici die openlijk terrorisme steunen

Turkije maakte maar weer eens duidelijk dat het niet wakker ligt van alle kritiek naar aanleiding van arrestaties van volksvertegenwoordigers

Moradzo vertelt eerlijk waarom hij gekozen heeft voor de Randstad

Barber Talks van Alem the Barber uit Arnhem is een begrip geworden in Nederland. De bekende barber uit de Arnhemse