Vuurwapengevaarlijke Luciano D. en nog een man ontsnapt uit TBS kliniek

Vuurwapengevaarlijke Luciano D. en nog een man ontsnapt uit TBS kliniek

Twee mannen zijn dinsdagavond rond 21:00 uur ontsnapt uit de TBS-kliniek de Pompestichting in Nijmegen. Niet ver van Arnhem dus. Diverse media melden dat de vuurwapengevaarlijke Luciano D. een van de twee ontsnapte tbs’er zou zijn. (foto: Pixabay)

Politie nog steeds op zoek naar de tbs’ers

De politie is nog steeds op zoek naar de twee mannen, die overal kunnen zijn. Een zoekactie moet meer resultaat opleveren. Bronnen uit Nijmegen melden dat de ontsnapte Luciano D. als minderjarige twee roofovervallen pleegde. Hij zou eerder ook al twee keer ontsnapt zijn volgens dezelfde bronnen. Omdat hij vuurwapen gevaarlijk is, is het advies dan ook om zelf geen actie te ondernemen als je hem tegenkomt.

Gat in hek TBS kliniek

Luciano D. en de andere ontsnapte tbs’er zijn geholpen door iemand van buiten af. Door middel van een gat in het hek konden de mannen ontsnappen. Hoe het gat in het hek is gemaakt, blijft nog onduidelijk. Na eerdere vluchtacties duurde het soms ook maanden voordat de politie Luciano D weer arresteerde. Er is op dit moment ook geen enkele aanleiding dat de gevluchte mannen in Arnhem zijn.

Later meer….

ReactiesRelated Articles

KIPPENVEL Turkse soldaat emotioneel op moederdag

Deze Turkse ‘Mehmetcik’ soldaat heeft op moederdag nog geen telefoontje kunnen plegen naar zijn moeder maar wordt op een bijzondere

Festi Hijab beurs doet het aardig ondanks organisatorische problemen

Het vierde Festi Hijab Festival in GIA Trade in Denhaag trok weer duizenden bezoekers uit heel Nederland. Met name dames

VIDEO Bizarre achtervolging in Arnhem, de agent klemt en slaat erop los

Na een tip van de omstanders gaan de agenten op zoek. Een bizarre achtervolging vanaf de A12 eindigde in winkelcentrum