Ondernemers mogen meepraten over bereikbaarheid van Arnhem

Ondernemers mogen meepraten over bereikbaarheid van Arnhem

De gemeente gaat samen met OKA (Ondernemers Kontakt Arnhem) een bijeenkomst organiseren over ‘Arnhem Bereikbaar’. Aan de hand van drie thema’s wordt de bereikbaarheid van Arnhem nu en in de toekomst doorgenomen. Ook de verbinding tussen Noord- en Zuid Arnhem komt aan bod. Waarom de gemeente dit alleen met de OKA organiseert is niet helemaal duidelijk.

‘Zodat Arnhem een bereikbare stad blijft’

In een persbericht staat het volgende hierover: Het idee is om samen aan de slag te gaan met die thema’s, ondernemers en de gemeente. Met als doel om op een prikkelende, actieve manier idee├źn en oplossingen te bedenken zodat Arnhem een bereikbare stad blijft. Voor iedereen. Met elk vervoermiddel.

Als je een ondernemer bent in Arnhem en je graag wilt natuurlijk meepraten over bijvoorbeeld de (slechte)bereikbaarheid in de stad of veel te hoge parkeertarieven dan kun je je aanmelden via de website van de OKA. De bijeenkomst is op maandag 27 september van 19.00 tot 21.30 uur in het stadhuis van Arnhem.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

ReactiesRelated Articles

John Frostbrug wederom decor herdenking Slag om Arnhem

Op vrijdag 18 september om 20.30 uur, aansluitend aan de herdenking in aanwezigheid van de veteranen op het Airborneplein, is

Arnhemse realityster Michella Kox is niet bang tijdens Boxing Stars

Woensdag 7 november is het dan eindelijk zo ver. De bekende Arnhemse realityster Michella Kox gaat het dan tijdens het

Herdenking aanslagen Parijs bij Arnhemse stadhuis

Maandagmiddag om 12.00 uur zullen de slachtoffers van de aanslagen in Parijs ook in Arnhem herdenkt worden. Dit zal buiten