Ondernemers mogen meepraten over bereikbaarheid van Arnhem

Ondernemers mogen meepraten over bereikbaarheid van Arnhem

De gemeente gaat samen met OKA (Ondernemers Kontakt Arnhem) een bijeenkomst organiseren over ‘Arnhem Bereikbaar’. Aan de hand van drie thema’s wordt de bereikbaarheid van Arnhem nu en in de toekomst doorgenomen. Ook de verbinding tussen Noord- en Zuid Arnhem komt aan bod. Waarom de gemeente dit alleen met de OKA organiseert is niet helemaal duidelijk.

‘Zodat Arnhem een bereikbare stad blijft’

In een persbericht staat het volgende hierover: Het idee is om samen aan de slag te gaan met die thema’s, ondernemers en de gemeente. Met als doel om op een prikkelende, actieve manier idee├źn en oplossingen te bedenken zodat Arnhem een bereikbare stad blijft. Voor iedereen. Met elk vervoermiddel.

Als je een ondernemer bent in Arnhem en je graag wilt natuurlijk meepraten over bijvoorbeeld de (slechte)bereikbaarheid in de stad of veel te hoge parkeertarieven dan kun je je aanmelden via de website van de OKA. De bijeenkomst is op maandag 27 september van 19.00 tot 21.30 uur in het stadhuis van Arnhem.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

ReactiesRelated Articles

Iphone 8 nu al te verkrijgen in Arnhem

De nieuwste iPhone 8 en de iPhone X (tien) zijn volgens verschillende bronnen al in Arnhem te verkrijgen. Reacties

Sommige straten in Arnhemse wijken al enkele avonden pikdonker

Het is al een paar dagen pikdonker in verschillende Arnhemse straten. Zo kregen wij meldingen van bewoners uit Klarendal, Presikhaaf

Megasportwinkel komt definitief in de Rijnhal

Megasportwinkel Decathlon komt toch definitief naar Arnhem. De Raad van State bepaalde dat de sportwinkel zich mag vestigen in de