7-jarige Nisa nu al meteen Europees Kampioen

7-jarige Nisa nu al meteen Europees Kampioen

De 7-jarige Nisa Becerikli is afgelopen zondag bij het Youth Open Championship Europees Kampioen geworden. De kleine beer uit Arnhem won haar duels in de leeftijdscategorie van 6 tot 7 jaar en mag zich officieel Europees Kampioen noemen.

Zware trainingen bij House of Champions

Nisa traint al een tijdje bij House of Champions (HOC) in Westervoort en trapt en stoot als geen ander in haar leeftijdsklasse. De zware trainingen en vele oefeningen hebben haar dan ook de titel gebracht. Hieronder reageert ze in een interview met Dadda5000vlogs hoe ze de wedstrijd heeft ervaren.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Nisa wordt getraind door Joshua van Osch

De Arnhemse beer of eigenlijk ‘beertje’ wordt getraind door trainer Joshua van Osch die ook uit Arnhem komt. Nisa mocht dan ook alleen meedoen als ze hard bleef trainen en ze zich bleef inzetten tijdens de trainingen. Ondanks haar 7-jarige leeftijd heeft ze een prestatie van formaat behaald.

‘Ik ga dit ook op school laten zien’

In een interview na haar gewonnen wedstrijd vertelt Nisa heel trots het volgende: ,,Hoe ik heb gewonnen? Ik heb mijn best gedaan en ben daar blij mee. Ik ga mijn gordel ook op school laten zien.” Wanneer en tegen wie ze haar titel gaat verdedigen is niet bekend. Arnhem kan dan ook trots zijn op de prestaties van Nisa en andere (kick)boksers die landelijk of Europees prijzen hebben binnengehaald.Related Articles

Old Stars spelers komen bijeen voor nieuwe seizoen

De spelers en technische staf van ‘Old Stars’ kwamen recent bijeen bij restaurant Nisantasi in Arnhem vanwege voorbereidingen op het

Geheime info gelekt: Dierense Fatih Terim over komend seizoen

Dierense Fatih Terim of ook wel Mourinho genoemd, heeft dit jaar al meerdere prijzen binnengehaald. Komend seizoen gaat hij zeker

VIDEO Turkse wereldkampioen verbreekt weer een nieuw record

Voor deze Turkse trots bestaan er geen grenzen. In zowel het behalen van overwinningen in verschillende wedstrijden als het verbreken