Neef Ibrahim Tatlıses overleden in Nederland

Neef Ibrahim Tatlıses overleden in Nederland

De neef van de bekende Turkse zanger Ibrahim Tatlises, Halil Tatlı, is op 57-jarige leeftijd na een korte ziektebed overleden. Velen wisten niet dat de bekende Turkse zanger, Ibrahim Tatlises, een neef had wonen in Nederland. Die ook nog eens vrij actief was als ondernemer.

Halil Tatlı woonde al jaren in Cuijk en was een bekende horecaondernemer. Antep Kebap in Eindhoven was een van zijn horecaprojecten waar hij met veel ziel en vreugd werkte. Halil Tatlı was ook nooit aan her pronken omdat hij een neef had die Ibrahim Tatlises heette.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Het laatste gebed dat uitgevoerd gaat worden zal vandaag (dinsdag) plaatsvinden bij de HDV Ahmet Yesevi moskee in Cuijk rond 13:00 uur. Na het laatste gebed zal Halil Tatlı begraven worden in Turkije.

Sinds eergisteren reageren mensen geschokt en emotioneel nadat het overlijden van Halil Tatlı bekend werd. De families Tan en en Tatlı ontvingen daarna veel condoleancebezoeken en berichten van vrienden en bekenden.

Ook de redactie wenst alle vrienden en familieleden veel sterkte met dit verlies.

ReactiesRelated Articles

Arnhemmer ‘vindt’ iPhone in uitgaansgelegenheid en moet mee met politie

Agenten hebben onlangs twee Arnhemmers aangehouden van 26 en 40 jaar oud. De twee worden verdacht van diefstal van een

Wel heel vreemd dat de politie telkens aanbelt bij Arnhems gezin in Zuid

Het lijkt wel alsof je per definitie automatisch verdachte bent van een illegale hennepkwekerij als je in Malburgen woont en

Volgende week ernstige verkeershinder op de Velperweg

Vanaf zaterdag 14 oktober vindt er groot onderhoud plaats aan het kruispunt Velperweg, Bronbeeklaan en de Van Remagenlaan. De Van