Neef Ibrahim Tatlıses overleden in Nederland

Neef Ibrahim Tatlıses overleden in Nederland

De neef van de bekende Turkse zanger Ibrahim Tatlises, Halil Tatlı, is op 57-jarige leeftijd na een korte ziektebed overleden. Velen wisten niet dat de bekende Turkse zanger, Ibrahim Tatlises, een neef had wonen in Nederland. Die ook nog eens vrij actief was als ondernemer.

Halil Tatlı woonde al jaren in Cuijk en was een bekende horecaondernemer. Antep Kebap in Eindhoven was een van zijn horecaprojecten waar hij met veel ziel en vreugd werkte. Halil Tatlı was ook nooit aan her pronken omdat hij een neef had die Ibrahim Tatlises heette.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Het laatste gebed dat uitgevoerd gaat worden zal vandaag (dinsdag) plaatsvinden bij de HDV Ahmet Yesevi moskee in Cuijk rond 13:00 uur. Na het laatste gebed zal Halil Tatlı begraven worden in Turkije.

Sinds eergisteren reageren mensen geschokt en emotioneel nadat het overlijden van Halil Tatlı bekend werd. De families Tan en en Tatlı ontvingen daarna veel condoleancebezoeken en berichten van vrienden en bekenden.

Ook de redactie wenst alle vrienden en familieleden veel sterkte met dit verlies.Related Articles

Bedrijfspand Leemansweg blijkt grote hennepkwekerij te zijn

Vandaag is een bedrijfspand aan de Leemansweg in Arnhem gesloten, nadat de politie meer dan 600 planten aantrof in een

Parker Hannifin huurt ca. 640 m² kantoor op Industriepark Kleefse Waard

ARNHEM – Parker Hannifin heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 640 m² kantoorruimte in gebouw LB op Industriepark Kleefse

D66 grootste partij in Arnhem, VVD tweede

D66 is de winnaar van de verkiezingen in de Tweede Kamer in Arnhem door 19,2%, in 2017 had de partij