Doelman Houwen zorgt persoonlijk voor verlies Vitesse vs Feyenoord

Doelman Houwen zorgt persoonlijk voor verlies Vitesse vs Feyenoord

Vitesse begon zondagmiddag aardig tegen Feyenoord en kwam ook op voorsprong dankzij een prima goal van Million Manhoef. Hij schoot goed in, , in de zestien, uit de draai en Vitesse stond 1-0 voor. (Foto: screenshot youtube)

Ondanks dat de Rotterdammers meer balbezit hadden werd er niet gescoord. Na een prachtige assist van nieuweling Szymanski nam Walemark de bal in de loop mee en schoot laag in de verre hoek. Doelman Houwen van Vitesse keek daarbij alleen maar toe.

Na de 1-1 was er een onnodige overtreding door Ferro, waarna Szymanski een vrij bal indraaide op het hoofd van Danilo. Nog doelman Houwen of een van de verdedigers waren in staat om de bal ‘weg te werken ’. Feyenoord nam de leiding met 2-1.

Na de rust begon Vitesse weer met meer balbezit en was het feller dan de Rotterdammers. Er was weer hoop voor Vitesse. Heel verdiend kwam Vitesse op 2-2 ,na een friemel-bal van Manhoef, richting Frederiksen die slap inschoot maar wel scoorde. Niemand had verwacht dat Frediriksen zou scoren. In eerste instantie werd het nog afgekeurd vanwege buitenspel, waarna na ingrijpen van de VAR toch alles werd goedgekeurd.

Het mooiste moment van de wedstrijd vond plaats na zestig minuten spelen, toen Dilrosun op rechts aan een dribbel begon, een paar keer kapte en de bal in de verre hoek over doelman Jeroen Houwen lepelde (2-3). De bal vloog er lekker in! Waarom doelman Houwen te ver voor zijn doel stond blijft nog steeds een vraagteken.

Snel daarna gaf Houwen Feyenoord nog een assist door Danilo de bal van zijn voet te laten plukken; 2-4, een makkelijke tweede goal voor de spits die alleen maar hoefde te schieten richting een lege doel.

Bij Vitesse leek niemand er nog zin in te hebben, omdat bijna alle aanvallen van Feyenoord tot gevaar leidden. Invaller Jens Toornstra zag niet snel daarna Geertruida diep gaan en gaf de bal precies hard genoeg mee, waarna de rechtsback de bal onderlangs Houwen schoof voor de 2-5.

Vitesse-trainer Letsch, die nog steeds geen interviews in het Nederlands kan geven, was duidelijk na negentig minuten wisselvallig spelen en een doelman die alles behalve foutloos speelde: ‘Als je vijf goals tegen krijgt, kun je geen punten pakken’.Related Articles

Let op: Wegwerkzaamheden Westervoortsedijk richting de stad

In het weekend van 21 en 22 juli is er een afsluiting van de Westervoortsedijk richting de stad. De afsluiting

Arnhemmers onderzoeken rechtszaak tegen Marcouch vanwege steun aan terreur demonstratie

Een groep van Arnhemse studenten gaan onderzoeken waarom de Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch niet heeft ingegrepen tijdens een demonstratie in

13e editie van het Grote Kinderfeest vindt plaats in het Immerloo Park

Op zaterdag 8 en zondag 9 juli 2023 vindt de 13e editie van het Grote Kinderfeest plaats in het Immerloo Park.

Geverifieerd door MonsterInsights