Management van bekende zangeres Karsu boos op de redactie

Management van bekende zangeres Karsu boos op de redactie

De moeder van de bekende Turks Nederlandse zangeres Karsu is boos op HaberArnhem. Een post over Karsu die een beautycenter ging openen in Arnhem klopte niet volgens mevrouw Birgül Dönmez. Karsu is namelijk geen eigenaar van een beautycenter in Arnhem. De reactie van een boze moeder was alsvolgt: ,,Als je de link opent staat er toch duidelijk dat dit bericht niets met Karsu te maken heeft.” De redactie zocht dit in de tussentijd nog verder uit. (foto: HaberArnhem.nl)

(ads)

Ook productiemanager Karsu boos op HaberArnhem.nl

De lokale nieuwspagina uit Arnhem en omgeving werd met klem verzocht om een bericht over Karsu te verwijderen. Ook de productiemanager van Karsu, Serhan Efe, bemoeide zich ermee en stuurde een dreigmail: ‘Ik verzoek u met klem om het bericht onmiddellijk te verwijderen.’ De manager was duidelijk en niet helemaal tevreden over de gang van zaken met betrekking tot Karsu.

Serhan Efe: ,,Dit is niet waar en ik verzoek u dan ook met klem om dit bericht te rectificeren. Verder wil ik u verzoeken dit soort berichten over Karsu eerst met ons te checken voordat het wordt gedeeld.”

Geen link tussen Karsu en beautycenter in Arnhem

Inmiddels hebben wij de post op alle sociale media kanalen weggehaald, en delen wij alleen de foto van de post waar het omgaat. Zodat het voor de lezer toch duidelijk is waarom de moeder en productiemanager van Karsu boos waren op HaberArnhem.nl. Als lezer zal je vast niet de enige zijn die direct een link legt met Karsu, als je de foto hieronder ziet:

(foto (zonder tekst) waar management Karsu boos op was)


Related Articles

D66 en PVDD stellen raadsvragen over zoutstrooien in de zomer

Vandaag stelden de fracties van D66 en PvdD vragen over het strooien van zout in de zomer en over de

Daarom is Marcouch een burgemeester van alle Arnhemmers

Ahmed Marcouch bewijst elke dag weer dat hij een burgemeester is van alle Arnhemmers. De Marokkaanse Nederlander laat zich overal

Akkoord bereikt om raadsperiode af te maken met Arnhem Centraal

De fracties van GroenLinks, VVD, PvdA en Arnhem Centraal hebben afgesproken het restant van deze raadsperiode een coalitie te vormen.

Geverifieerd door MonsterInsights